zdravim stala sa mi taka sprota az neskutocna vec ...
kupil som si NB HP probook 4540s
bol tam windows 8 - legalny uz od kupenia
ale nepacil sa mi tak som pouzil dvd win 7 - a tu nastali problemy
pri instalaci som zmazal vsetky particie ale ma nenapadlo ze som si nespravil recovery dvd win 8
uz som win 8 oplakal ,tak aspon 7 pojde lenze mi nejde instalacia prebehne v poriadku a ked uz ma nabehnut windows tak stale doookola sa restartuje pc ...
moja otazka je ako by som sa dostal spat k svojej win 8,?ci exituje daaka tech podpra ktora by mi poskytla subory na stiahnutie po overeni asi produck key ...
problem preco nejde win 7 je asi rozsiahle , skusal som rozne nastavenia ,ahci,ide, boot - rozne kominacie moznosti zatial bez uspechu ... dakujem zatial
recovery Win 8
Moderátor: Loki5567
- sharky81
- Začátečník
-
- rada85
- Nováček
Re: recovery Win 8
Řešení restartování WIN7 je řešeno zde - http://www.youtube.com/watch?v=j4KBjT-Xfgo
Ale je možné si od výrobce vyžádat recovery media WIN8. Stačí zavolat na infolinku HP pro ČR je to 261 307 310 media ti za cca tři dny dojdou.
Ale je možné si od výrobce vyžádat recovery media WIN8. Stačí zavolat na infolinku HP pro ČR je to 261 307 310 media ti za cca tři dny dojdou.
- sharky81
- Začátečník
-
to restartovanie skusim zajtra
co sa tyka podpory do ciech , vies mi povedat ake informacie musim mat o NB aby overili ze ozaj som majitel notebooku ?
co sa tyka podpory do ciech , vies mi povedat ake informacie musim mat o NB aby overili ze ozaj som majitel notebooku ?
- rada85
- Nováček
je nutné znát seriové číslo NB a neni potřeba se jakkoliv prokazovat, že si majitel.
- Vesel
- Začátečník
-
ono staci mit original stahnuty win 7 s sp1 a nebude ti to delat...mnou odzkousene. Mel sem stejny problem kdyz na netu jeste nebyla zadna zminka o tomto problemu kterou sem si sam pak opravil. Ted sem si stahl original image win7 s sp1 a bez problemu instalace.
- sharky81
- Začátečník
-
Dakujem vam za uzitocne rady
legalny Win 8 je uz na ceste a skusil som aj Win 7 SP1 tiez pomohlo
skusal som to opravit podla toho videa a ciastocne to pomhlo ale do windowsu som sa nedostal ..ale na ine problemy s restartovanim je to ucinne ...,takze este raz dakujem veseleho silvestra prajem ....
legalny Win 8 je uz na ceste a skusil som aj Win 7 SP1 tiez pomohlo
skusal som to opravit podla toho videa a ciastocne to pomhlo ale do windowsu som sa nedostal ..ale na ine problemy s restartovanim je to ucinne ...,takze este raz dakujem veseleho silvestra prajem ....