Chcel by som teda vedieť, aké dobré hry o ktorých viete by tam šli. Zatial som tam skúšal GTA2 a TES III: Morrowind. Obidve chodia krásne .
P.S.: Aby som nemusel založiť dve témy, rád by som vás poprosil o radu ohladom OS. Momentálne tam je XP.
Vopred vďaka za rady ale odpovede typu: Vyhoď to do koša. / Kúp si nový PC. nepríjmam. Nemám na to dôvod lebo ovela lepší comp už vlastním a cez leto si aj tsk budem kupovať nový.
moje srdcovky doporucim treba Return to castle wolfenstein, Red Alert 2, Mafie, Max Paine, Flashpoint.... myslim ze vsechny stare hry byly super, nebo jsem hold zestarnul
Páni, tolko nostalgie som nečakal . Vďaka všetkým, myslím, že už mám program na víkend
EDIT:
Nevie niekto o stránke/programe, ktorý
by mi po zadaní zostavy vyplul všetky hry,
ktoré splňujú aspoň min. požiadavky?
Nechce sa mi moc ich pozerať po jednom a nerád by som nejakú prehliadol
Mal som na 95% rovnakú zostavu, 2,6 Celeron, 1,5GB. RAM, pasívna 128MB. GF4 MX 440 od Inno3D takže: Command and Conquer Generals (stredné detaily), GTA SA (stredné detaily), GTA VC, NFS Underground 2 (stredné detaily), NFS Hot Pursuit 2 (full), Warcraft 3 (nepamätám sa už, možno stredné), už spomenuté CS 1.6 a CoD 1/2, Half Life 2 (nízke/stredné) ....
//NFS Most Wanted, Far Cry, NFC Carbon (na najnižšie detaily celkom hrateľné ale keďže grafika nepodporuje dostatočnú verziu Pixel Shaderu, celá hra bola akoby bez textúr )
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
Presne! Tie hodiny presedené za Far Cry, Underground 2, HL2, heh
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
Tak v Most Wanted som si nebol istýa HL2 povinnost (uz asi piaty krát ale čo, veď je to dobré ). Vďaka, ráno preinštalujem Win (je tam hrozný bordel ) a poobede budem mať dilemu, čo pustiť skôr (toto sa mi často nestáva).
CoD 4 ne, ta je tušim čistě dx9? a Mx 440 ji nemá. Nedávno jsem četl Score z té doby, CoD2 , NFS MW, CiV IV, apod... prostě paráda, nedá se to s dneškem srovnat. Na druhou stranu je víc indie her a hlavně hodně kvalitních, tolik jich dřív nebylo, což je plus...
Ano, u CoD 2 bolo nutné znížiť detaily/rozlíšenie. Ale to bolo s mojou 128MB. MX440. Väčšina MX440 boli 64MB.
Giants Citizen Kabuto
Soldier of Fortune 1/2
Colin McRay Rally 2
AvP 1/2
Max Payne 1/2
Star Trek Voyager: Elite Force .)
Daikatana (s patchema)
C&C Generals + Zero Hour
Splinter Cell 1
No One Lives Forever 1/2!
Tyhle jsou spíš starší a méně náročné.
ED:
SimCity 4
Jinak nevím s těma ostatníma typama, Far Cry, Doom 3 apod na tom kompu kdovíjak nerozchodíš díky té MX440.