Premyslel som si to s tým Aerocool Xpredator kasňou v tejto téme:
http://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php?f=100&t=192917 a rozhodol som sa pre BitFenix Colossus Window Venom (kombinácia čierna so zelenou ktorá sa mi veľmi páči). Táto skrinka ma zaujala svojím dizajnom , štýlové čelo kasne ktoré svieti zelenou farbou (výhoda vypnutia LED diód) , presklenená bočnica v zelenej farbe , na zeleno podsvietené 23mm ventilátory (1x hore a 1x vpredu) , systém uzamknutia (toto veľmi oceňujem) potom je tu 2xUSB 3.0 a pochrómované tlačidlá: reset , power on/off , potenciometer pre ovládanie otáčok ventilátorov , možnosť pripojenia až 6ks a tlačidlá pre ovládanie osvetlenia ventilátorov a predného čela kasne. Verzia kasne s LED diodami po obvode bočníc ma moc neoslovila , takže som siahol po tejto verzii bez LED diód po bokoch bočníc a musím usúdiť , že táto s presklenenou bočnicou vyzerá lepšie (nepôsobí kolotočovým štýlom)

Ďalej je tu vynikajúci systém Cable Managementu , pogumované otvory pre schovanie káblov za tray základnej dosky , takisto priestor od tray MB k bočnici pre káble (skoro 3cm) a dokonca perforácia pre uchytenie káblov pomocou kábel blindrov. Akurát mám menšiu obavu či sa mi do tejto kasne zmestí moja Gigabyte GTX 670 Windforce 3? Ono je to jedna z tých dlhších kariet. Potom ma trápi , či mi všetky káble od zdroja Corsair AX 750W budú v pohode stačiť čo sa týka dĺžky káblov pre káblový manažment , alebo mám pre istotu dokúpiť toto:
http://www.tichepc.sk/Kable-redukcie-a- ... 27007.html? Ohľadne Airflow , dokúpim 2x Noctua NF-A14 FLX (1x do zadu a 1x až sa zmestí tak na spodok kasne). Mám v pláne tú preskleneú bočnicu osveteliť zvnútra na zelenú pomocou LED diód alebo katód. Ďalej by som bol rád keby sa tu našiel niekto kto túto kasnu už vlastní aby mi mohol zdeliť svoje dojmy z tejto Fulltower Colossus. Myslím , že môj CPU chladič Phanteks sa tam v pohode zmestí. Nerád by som dával za skrinku viac ako 150€ čo je moje maximum a táto sa pohybuje tuším cca 135€ až 145€ u nás v SR.
Zopár obrázkov :
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.