mám tuto novou skříň a schrnu jí pro potencionální kupce:
1) musím uznat, že je to snad jedna z mála skříní, která je úchvatná na pohled a vypadá dokonce snad lépe než na obrázcích. Bál jsem se plastů, protože jsem příznivce hliníku, ale tahle Case mě potěšila
2) ty bočnice... uuuhmmmmm

3) Na PC tuningu je recenze, kde nesouhlasím s tím, že by vadila vůle u vnějších mřížek. Rozhodně to nijak nevibruje..
4) úplně super cable management Jsem fakt nadšenej z toho, jak si to tam můžu vést přes otvory pro vodníka a že jich tam je...
5) Vzhled i uvnitř. Vypadá fakt luxusně. Zase se musím ohradit proti recenzi na Pctuningu, ale je to spíš věc názorů. Já myslím, že komplet černá uvnitř se skvěle doplňuje s kontrastní bílou bočnicí na druhé straně. Komponenty můžu přece vybrat, případně nalakovat bílou, když už na to přijde. Když jsem jí poprvé otevřel a viděl vnitřek, tak jsem se samým štěstním úplně zalknul

6) Přední panel působí luxusně. Výtku mám ale k tlačítkům start a restart, které by mohly být kvalitněji provedené a start by mohl být výraznější. Nesedí tak, jak bych si představoval, ale já jsem perfekcionista..Na druhou stranu to kolečko pro ovládání ventilátorů se mi zamlouvá o mnoho víc po designové stránce, ale má poměrně malej rozsah.
7) Co se týče těch plastových šuplíků na disky, tak se mě to netýká, protože mám disk v Himuro a v 525 slotu, ale nemyslím si, že by to musel být problém. Možná právě naopak, ale to by chtělo test a ne jen "názor".

Ale co mě vyloženě užírá a je to asi jediný, ale zato narvaný, ohromný mínus na steroidech:
9) !!!HLUK!!! (tiché chlazení jako + v recenzi na PCtuningu nechápu)
I na nejnižší otáčky(to kolečko jde údajně od 80-100%, takže se to nezdá jako velký rozdíl, ale na nejvyšší otáčky bych to pouštěl v mučírnách..) těch velkých ventilátorů to řve úplně hrozivě. Tak trochu jsem googloval a zjistil jsem pravý význam slova relativní... Úroveň hluku někteří udávají jako "barely audible" a pak jsou tací jako já, kteří to přirovnávají k bombardérům

Topic tady nechám pro další lidi, kteří si jí koupili nebo chystají a budu tu dávat svoje postřehy. Můj další úkol je nějak vymontovat ven dolní 200mm fan(až najdu zakřivený šroubovák s délkou zakřivené funkční části pod 2 cm...) a zjistit jak bude hučet, když nebude fičet přes pevnou mřížku. Někteří ten randál prej vyřešili odštípáním mřížky(jedna je pevně v konstrukci a druhá jde odejmout), což fakt dělat nechci, ale jestli uvidím, že jeden z hlavních viníků je mřížka, tak o tom budu rozhodně uvažovat.