Samovolné vypínání notebooku.

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Odpovědět
Fonzik
Začátečník
Začátečník

Samovolné vypínání notebooku.

Příspěvek od Fonzik »

Dobrý den, na Vánoce jsem dostal nový notebook http://www.alza.cz/acer-aspire-v3-571g- ... 363847.htm .. Nainstaloval jsem si Classic Shell abych získal nabídku start a jinak další programy( WinRar, Commander, Avira antivirus ..) + nějaké hry a filmy. No vše funguje jak má, ale už od 3. dne po nainstalování Windows (=zapnutí notebooku poprvé) se mi samovolně vypíná... není to nic, co by se dělo každý den, je to tak třeba co týden, nebo co pět dní někdy i víc asi .. stalo se to odhadem tak 5 krát od Vánoc. Nevíte co by to mohlo být??
Fonzik
Začátečník
Začátečník

Re: Samovolné vypínání notebooku.

Příspěvek od Fonzik »

Ještě jsem zapomněl říct, že to není normální vypnutí, ale prostě spadne .. jako bych držel dlouho tlačítko pro zapnutí abych mohl rychle vypnout počítač, prostě najednou z ničeho nic přestane pracovat a ihned se zase spustí, taky sám od sebe.
urban.novak
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od urban.novak »

Takhle se Widle chovaj, když spadne systém. Podívej se do systémového eventlogu, tam by měly být ty pády systému zaznamenány. Případně můžeš vypnout automaticky restart po pádu systému http://pcsupport.about.com/od/tipstrick ... estart.htm
karf
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od karf »

Máš nabitou baterku? :roll:
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
Fonzik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Fonzik »

Je to chyba Kernel Power ID 41 ..
roman2277
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od roman2277 »

Přeinstaluj to.
Fonzik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Fonzik »

Jenže já koupil noťas s W8, kde byla instalačka jak jsem spustil notebook a né na CD.
roman2277
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od roman2277 »

Tak to reklamuj.Jinak není nic lehčího než reinstalovat Win8.
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“