Zamrznutý ntb

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Odpovědět
Upgreydd
Začátečník
Začátečník

Zamrznutý ntb

Příspěvek od Upgreydd »

Dobrý den, řeším tady problém s ntb HP 620. Ani po x hodinách nabíjení se nespustí bez toho, aby byl zapojen v elektrice a když se i s jejím připojením rozběhne, najede mi maximálně obrazovka, na níž se mám rozhodnout, jakým způsobem chci počítač pustit (nouzový režim etc).

Řekl bych, že bude K.O. baterie, ale raději se zeptám na váš názor, případně zkušenosti s něčím podobným. Může mi tedy někdo poradit?
orgasmic
Začátečník
Začátečník

Re: Zamrznutý ntb

Příspěvek od orgasmic »

Tak klikni na Poslední funkční konfigurace ;)
Asus Rog Strix G18
Upgreydd
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Upgreydd »

Nic takového v nabídce nemám, jinak bych to samozřejmě vyzkoušel.

Mám k dispozici pouze tři varianty nouzového režimu a běžný způsob.
urban.novak
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od urban.novak »

Dnešní baterky si umí změřit aktuální kapacitu, aktuální kapacitu, napětí a opotřebení baterie ti ukáže třeba utilitka HWINFO http://www.hwinfo.com/download32.html
Upgreydd
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Upgreydd »

Tu utilitiku nemůžu rozjet, nedostanu-li se vůbec do systému.

Zkoušel jsem na tom ntb jinou baterku a sice se mi to spustilo, ani tentokráte mě to však nepustilo dále než k černé obrazovce s kurzorem uprostřed, která se tam držela asi 20 minut.

S původní baterkou nejde hnout. Ntb se spustí pouze v případě, že je připojen na nabíječce, která jinak normálně funguje. Bez ní to ani nehlesne. Jakoby baterka vyhlásila protest. Zřejmě to ale nebude pouze v ní, když s jinou to najede do stejné fáze.
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Upgreydd píše:.. ani tentokráte mě to však nepustilo dále než k černé obrazovce s kurzorem uprostřed, která se tam držela asi 20 minut.....
Takhle se mi projevoval vadny disk co mel par vadnych sektoru hned na zacatku disku zrovna tam kde byly zrejme soubory potrebne ke startu Windows. Proste najel jen kurzor a nic, takhle treba pul hodiny, disk si obcas hrabnul ale nic se nedelo.
Nesel ani manualne pustit explorer pres spravce uloh.

Po zapojeni do dockiny a testnuti jsem zjistil ze je disk vadny.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“