Nevíte jestli je skutečně tak
Dik
Moderátoři: flanker, Eddward, Baneshee

killah dne st 21. červenec 2004, 19:15 http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=13625&start=0 píše:jo a ad srovnavani vykonu ono to bude neco jineho musite si uvedomit ze to nebude K7 architektura tedy ne neco jako tbred , ale K8 architektura jedna se vlastne o osekany A64 ktery maj 32bit 1xradic ram, a novy technologie z A64 jako SSE2 atd , navic budou mit min tranzistoru coz v kombinaci s malou cache muze znamenat dobry OC schopnosti , a cena si myslim ze taky neni spatna

Taktovani je zalezitost dobreho kusu (nejen CPU, ale i desky, prip. pameti), pretaktovani jednoho kusu neni v nicem smerodatne.AberF píše:koukni na ten link a zjistíš proč to asi není lepší.Jiri Drak píše:Neni uz lepsi vzit asi 500,- drazsi A64 2800+ ?

Já samozřejmě měním jak CPU tak i desku a hlavně paměťi. Jelikož je mi jasné že to není jen o silnějším procesoru a už sem nějaký ten OC už provedl.Jiri Drak píše:Taktovani je zalezitost dobreho kusu (nejen CPU, ale i desky, prip. pameti), pretaktovani jednoho kusu neni v nicem smerodatne.AberF píše: koukni na ten link a zjistíš proč to asi není lepší.

koukni se na ten link a uvidíš jak vychází v benchmarku A64 2800+ aMtex píše:Rozhodne suhlasim priplatit na A64 2800+ ...frekvence rovnkaka a hlavne vetsi cache a 64bituJiri Drak píše:Neni uz lepsi vzit asi 500,- drazsi A64 2800+ ?

sorry ale toto mi nedacool.user píše:

win xp 64b edition ti nic nerika?AberF píše:to víš že půjde přetaktit, ale tak na 2,4 - 2,6 a stejně ty plné 64 bit. instrukce nevyužiješ tak ještě aspoň 2 roky (release date je polovina 2006) než vyjdou "Longhorny" který to snad budou umět.AberF píše: sorry ale toto mi neda![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jinak, si myslis ze ta 2800 nepude pretaktovat ?ale je to tvoje volba, ale osobne bych do nej nesel (myslim do toho semprona)![]()
A to je tak dlouhá doba že každý CPU bude starý a pomalý, prostě jako teď.

Ehmm, Win XP 64bit Edition jsou beta??? Tak to je dobrej žert. Bráška děla u MS a podle jejich příručky jsou (osobně se zaručím jelikož je mám doma) tyhle XP už nějakej ten pátek "venku". Souhlasim s tim že nejsou dostupný, ale jde o to jen správně shánětcool.user píše:ono to bude taky mozna tim ze je to zatim jen beta verzeAberF píše:-> cool.user
To je dobrej žert. Měl sem tu čest je instalovat na compu jedné kolegyně a testoval jsem je asi měsíc a můžu říct: ZLATÝ XP PRO