Design fora - Co dát více templates ?

Zde čtěte zprávy od administrátorů a hlašte problémy nebo návrhy na vylepšení + pravidla fóra.
Pravidelně sledujte tuto sekci.
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Design fora - Co dát více templates ?

Příspěvek od shadow »

Mám návrh : co přidat více templates (theme fora, nevim, jak se tomu rika cesky :) asi design fora), aby si uživatelé mohli vybrat to, které jim sedí (ve svém profilu)

navrhuju třeba toto..

http://demo.phpbbstyles.com/index.php?n ... 1&style=81

(na http://www.stylesdb.com/phpbb20_styles.page_7.html )

nazev FI Black

myslím, že má pěkný design a jeho tmavé ladění je vůbec takové příjemnější..

jen ty emotikony by to chtělo trochu líp ošetřit..
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Coololooser »

no tak treba prave toto mi prijde hodne podobne dark side, ale v zasade nejsem proti tomu napadu, ted jen otazka jako moc to zatizi server
0118 999 881 999 119 7253
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

tady nejde o server, jen o to přidat další styl, což je práce asi na tři kliky myší :) ale nejsem si jistej jestli by to nebylo zbytečný, navíc když už by se něco takovýho páchalo, nejlepší by bylo stvořit novej styl PCT - tj aby se toho ujal nějakej grafik, stvořil loga a graficky to sladil. nemá moc cenu dávat sem styly který už někde jsou
Pfizer & Moderna inside
ignorelist: mimo jiné všechny kremrole (danny1691, Lokomotiva, CZECHYa, pavel2003, shorty25, ajtak, stepan001, ulver, brambora81, CZ_viper, tielka a pár dalších exotů)
MaWa
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MaWa »

zombux píše:...což je práce asi na tři kliky myší :)
to ani omylem :wink: ...kdyby naše forum bylo 2.0.10 default, tak možná jo, ale máme tam docela dost úprav...i vizuálních :(
"A computer allows you to make mistakes faster than any other invention with the possible exceptions of handguns and Tequila."
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

MaWa píše:
to ani omylem :wink: ...kdyby naše forum bylo 2.0.10 default, tak možná jo, ale máme tam docela dost úprav...i vizuálních :(
nj zapomněl jsem na phpBB XPMaster&MaWa edition :oops:
Pfizer & Moderna inside
ignorelist: mimo jiné všechny kremrole (danny1691, Lokomotiva, CZECHYa, pavel2003, shorty25, ajtak, stepan001, ulver, brambora81, CZ_viper, tielka a pár dalších exotů)
MaWa
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MaWa »

já to omrknu kolik by bylo s tim práce, a uvidíme. ale zas bych nerad přidával každej tejden nový skin jenom kvuli tomu, že se někomu líbí... :-D
"A computer allows you to make mistakes faster than any other invention with the possible exceptions of handguns and Tequila."
Geeker
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Zobrazit neprectene

Příspěvek od Geeker »

Nedalo by se udelat tlacitko zobrazit neprectene od posledni navstevy jako je to vBulletin??
MB: Gigabyte UD3R, CPU:E8400, RAM 2x 2048 A-DATA 1066, GK: Asus Matrix 4850, ZK: SB Audigy + CR Inspire 5300, HDD: Hitachi 250Gb, Samsung 500+640Gb, Hitachi 500Gb Backup, DVD Pioneer 106, CD-RW Teac 552E, Liteon iHAS424 Monitor: Samsung 970p

Obrázek Obrázek
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Re: Zobrazit neprectene

Příspěvek od zombux »

Geeker píše:Nedalo by se udelat tlacitko zobrazit neprectene od posledni navstevy jako je to vBulletin??
myslíš http://forum.pctuning.cz/search.php?search_id=newposts? je to vpravo nahoře na hlavní stránce
Pfizer & Moderna inside
Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Slezman »

OT
když já bych chtěl rači to tlačitko "Osobní galerie" pod podpisem vedle ICQ
Doma: i5-10600K, 32GB RAM, RTX 3060 Ti ********* Chalupa: i7 920, 24GB RAM, RTX 3060 ********* Děti: Q6600, 8 GB RAM, GTX 1050Ti
johny128
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od johny128 »

ked uz sme pri tom... :)

v simply metal mi sialene vadi ze ked dostanem novu spravu, tak stale mi ukazuje Zpravy a nie nieco ako napr Zpravy[1], alebo Neprecitane spravy, proste rano mi dosla sprava a vecer nahodou zistujem ze mi prisla, lebo som mal vypnute popup na tom pc :(
thool
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od thool »

johny128 píše:ked uz sme pri tom... :)

v simply metal mi sialene vadi ze ked dostanem novu spravu, tak stale mi ukazuje Zpravy a nie nieco ako napr Zpravy[1], alebo Neprecitane spravy, proste rano mi dosla sprava a vecer nahodou zistujem ze mi prisla, lebo som mal vypnute popup na tom pc :(
ano, proto sem vratil na skin pct :(
Better pizza than happy meal ||| It's better pizza than happy meal
Healthy food is made of steel ||| Better pizza than happy meal!
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

Koukám, že jsem otevřel Pandořinu skříňku (sorry, MaWa :) ) . Nicméně, když už se mi to podařilo, tak se mrkněte na toto fórum - pro mě to je vrchol designu, být adminem, inspiruji se :roll:

http://codezwiz.com/forums.html
Jiri Drak
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jiri Drak »

shadow píše:Koukám, že jsem otevřel Pandořinu skříňku (sorry, MaWa :) ) . Nicméně, když už se mi to podařilo, tak se mrkněte na toto fórum - pro mě to je vrchol designu, být adminem, inspiruji se :roll:

http://codezwiz.com/forums.html
Pekny to sice je, ale taky u toho nekdo musel ztravit par desitek hodin.
MB Asus P7P55D-E, CPU Core i5-750@3700MHz, RAM 16GB, VGA Radeon RX Vega 56
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

to fórum je dost přeplácaný... navíc jsme tady PCTuning a ne BloodyTuning :twisted:
Pfizer & Moderna inside
Geeker
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Zobrazit neprectene

Příspěvek od Geeker »

zombux píše:
Geeker píše:Nedalo by se udelat tlacitko zobrazit neprectene od posledni navstevy jako je to vBulletin??
myslíš http://forum.pctuning.cz/search.php?search_id=newposts? je to vpravo nahoře na hlavní stránce
Nee. To nemyslim. Mystlim v prispevcich. Kliknutim se zobrazi posleni presteny prispevek. Zatim jde jenom precist posledni prospevek.
MB: Gigabyte UD3R, CPU:E8400, RAM 2x 2048 A-DATA 1066, GK: Asus Matrix 4850, ZK: SB Audigy + CR Inspire 5300, HDD: Hitachi 250Gb, Samsung 500+640Gb, Hitachi 500Gb Backup, DVD Pioneer 106, CD-RW Teac 552E, Liteon iHAS424 Monitor: Samsung 970p

Obrázek Obrázek
sovicka
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sovicka »

MaWa píše:
mohu potvrdit, na fóru jsem měl jednoho času sedm designů a když jsem chtěl přidat nějakej mod, byla to práce jak na kostele...
...myslím že doposud nabízené skiny pokrývají velkou škálu potřeb uživatelů... takže bych nic neměnil... :oops:
no, i když, tlačítko osobní galerie fakt neni zas tak těžký udělat ... ale vtastně proč tlačítko? Stačí text "galerie uživatele" a Adminům odpadne práce s děláním tlačítek...
:wink:
Francie ... sladká Francie
prf.KuBA
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od prf.KuBA »

No mě to stačí tak jak to je :inlove:
Apple MacBook Pro 16" M1 MAX 24/32GB/1TB // Nillkin ProDesk Adjustable Laptop Stand // Apple Magic Keyboard & Logitech MX Master // Apple iPhone 13 Pro 512GB // Microsoft Xbox Series X + LG CX65 OLED
Wilik
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Wilik »

Zrejme tim nekoho nepotesim, ale spis nez pridavani dalsich desitek skinu podle soucasne nalady uzivatelu bych osobne radej uvazoval o zruseni jednoho ze soucasnych svetlych - prece jen 3 jsou trosku zbytecne... ale jde OPRAVDU jen o uvahu na kterou netreba reagovat!...

Kazdopadne si zde vsichni pockejte na MaWovo vyjadreni ohledne slozitosti uprav a pokud by i pote mel stale nekdo chut se do toho postit, my mu urcite branit nebudeme...
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

Wilik píše:Zrejme tim nekoho nepotesim, ale spis nez pridavani dalsich desitek skinu podle soucasne nalady uzivatelu bych osobne radej uvazoval o zruseni jednoho ze soucasnych svetlych - prece jen 3 jsou trosku zbytecne... ale jde OPRAVDU jen o uvahu na kterou netreba reagovat!...

Kazdopadne si zde vsichni pockejte na MaWovo vyjadreni ohledne slozitosti uprav a pokud by i pote mel stale nekdo chut se do toho postit, my mu urcite branit nebudeme...
OK, máš pravdu, já si to své oblíbené přidám jinde :)

Jinak přiznám se, že jsem si za celou dobu nevšiml, že si už teď user může zvolit z vícero skinů :oops: :lol: :oops: nějak jsem se po tom nepídil, a tak jsem si toho prostě nevšiml.
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Coololooser »

Wilik píše:Zrejme tim nekoho nepotesim, ale spis nez pridavani dalsich desitek skinu podle soucasne nalady uzivatelu bych osobne radej uvazoval o zruseni jednoho ze soucasnych svetlych - prece jen 3 jsou trosku zbytecne... ale jde OPRAVDU jen o uvahu na kterou netreba reagovat!...

souhlasim, svetlich je tady az az a aspon jedno bych vyhodil a spis bych zaradil neco inverzniho

//edit: co to placam za hovadini, inverzni je prece dark side :lol:

//wilik - promazano OT - neni zde debata ani o nazorech na skiny, ani neni nutne se podelovat o to, ktery skin kdo pouziva... a dalsi obdobne posty uz budou za zlutou kartu...
0118 999 881 999 119 7253
Odpovědět

Zpět na „Zprávy od a pro administrátory“