Mám návrh : co přidat více templates (theme fora, nevim, jak se tomu rika cesky asi design fora), aby si uživatelé mohli vybrat to, které jim sedí (ve svém profilu)
tady nejde o server, jen o to přidat další styl, což je práce asi na tři kliky myší ale nejsem si jistej jestli by to nebylo zbytečný, navíc když už by se něco takovýho páchalo, nejlepší by bylo stvořit novej styl PCT - tj aby se toho ujal nějakej grafik, stvořil loga a graficky to sladil. nemá moc cenu dávat sem styly který už někde jsou
Pfizer & Moderna inside ignorelist: mimo jiné všechny kremrole (danny1691, Lokomotiva, CZECHYa, pavel2003, shorty25, ajtak, stepan001, ulver, brambora81, CZ_viper, tielka a pár dalších exotů)
to ani omylem ...kdyby naše forum bylo 2.0.10 default, tak možná jo, ale máme tam docela dost úprav...i vizuálních
nj zapomněl jsem na phpBB XPMaster&MaWa edition
Pfizer & Moderna inside ignorelist: mimo jiné všechny kremrole (danny1691, Lokomotiva, CZECHYa, pavel2003, shorty25, ajtak, stepan001, ulver, brambora81, CZ_viper, tielka a pár dalších exotů)
v simply metal mi sialene vadi ze ked dostanem novu spravu, tak stale mi ukazuje Zpravy a nie nieco ako napr Zpravy[1], alebo Neprecitane spravy, proste rano mi dosla sprava a vecer nahodou zistujem ze mi prisla, lebo som mal vypnute popup na tom pc
v simply metal mi sialene vadi ze ked dostanem novu spravu, tak stale mi ukazuje Zpravy a nie nieco ako napr Zpravy[1], alebo Neprecitane spravy, proste rano mi dosla sprava a vecer nahodou zistujem ze mi prisla, lebo som mal vypnute popup na tom pc
ano, proto sem vratil na skin pct
Better pizza than happy meal ||| It's better pizza than happy meal
Healthy food is made of steel ||| Better pizza than happy meal!
Koukám, že jsem otevřel Pandořinu skříňku (sorry, MaWa ) . Nicméně, když už se mi to podařilo, tak se mrkněte na toto fórum - pro mě to je vrchol designu, být adminem, inspiruji se
shadow píše:Koukám, že jsem otevřel Pandořinu skříňku (sorry, MaWa ) . Nicméně, když už se mi to podařilo, tak se mrkněte na toto fórum - pro mě to je vrchol designu, být adminem, inspiruji se
to fórum je dost přeplácaný... navíc jsme tady PCTuning a ne BloodyTuning
to ani omylem ...kdyby naše forum bylo 2.0.10 default, tak možná jo, ale máme tam docela dost úprav...i vizuálních
mohu potvrdit, na fóru jsem měl jednoho času sedm designů a když jsem chtěl přidat nějakej mod, byla to práce jak na kostele...
...myslím že doposud nabízené skiny pokrývají velkou škálu potřeb uživatelů... takže bych nic neměnil...
no, i když, tlačítko osobní galerie fakt neni zas tak těžký udělat ... ale vtastně proč tlačítko? Stačí text "galerie uživatele" a Adminům odpadne práce s děláním tlačítek...
Apple MacBook Pro 16" M1 MAX 24/32GB/1TB // Nillkin ProDesk Adjustable Laptop Stand // Apple Magic Keyboard & Logitech MX Master // Apple iPhone 13 Pro 512GB // Microsoft Xbox Series X + LG CX65 OLED
Zrejme tim nekoho nepotesim, ale spis nez pridavani dalsich desitek skinu podle soucasne nalady uzivatelu bych osobne radej uvazoval o zruseni jednoho ze soucasnych svetlych - prece jen 3 jsou trosku zbytecne... ale jde OPRAVDU jen o uvahu na kterou netreba reagovat!...
Kazdopadne si zde vsichni pockejte na MaWovo vyjadreni ohledne slozitosti uprav a pokud by i pote mel stale nekdo chut se do toho postit, my mu urcite branit nebudeme...
Wilik píše:Zrejme tim nekoho nepotesim, ale spis nez pridavani dalsich desitek skinu podle soucasne nalady uzivatelu bych osobne radej uvazoval o zruseni jednoho ze soucasnych svetlych - prece jen 3 jsou trosku zbytecne... ale jde OPRAVDU jen o uvahu na kterou netreba reagovat!...
Kazdopadne si zde vsichni pockejte na MaWovo vyjadreni ohledne slozitosti uprav a pokud by i pote mel stale nekdo chut se do toho postit, my mu urcite branit nebudeme...
OK, máš pravdu, já si to své oblíbené přidám jinde
Jinak přiznám se, že jsem si za celou dobu nevšiml, že si už teď user může zvolit z vícero skinů nějak jsem se po tom nepídil, a tak jsem si toho prostě nevšiml.
Wilik píše:Zrejme tim nekoho nepotesim, ale spis nez pridavani dalsich desitek skinu podle soucasne nalady uzivatelu bych osobne radej uvazoval o zruseni jednoho ze soucasnych svetlych - prece jen 3 jsou trosku zbytecne... ale jde OPRAVDU jen o uvahu na kterou netreba reagovat!...
souhlasim, svetlich je tady az az a aspon jedno bych vyhodil a spis bych zaradil neco inverzniho
//edit: co to placam za hovadini, inverzni je prece dark side
//wilik - promazano OT - neni zde debata ani o nazorech na skiny, ani neni nutne se podelovat o to, ktery skin kdo pouziva... a dalsi obdobne posty uz budou za zlutou kartu...