MS Office 2013 - problémy, diskuse, řešení

Instalace, nastavení, řešení problémů, rady... apod.
Odpovědět
kotas
Středně pokročilý
Středně pokročilý

MS Office 2013 - problémy, diskuse, řešení

Příspěvek od kotas »

Ahoj,
nenašel jsem tady vlákno na Office 2013 a pokud tady je, prosím přesměrovat tam, děkuji..
Testoval nebo zkoušel někdo už z vás pracovat z novými MS Office15 (2013)? Pokud ještě ne a všechno Vám v PC funguje dokonale a jste navyklí např.na předchozí verzi 14 (2010ú, nebo na 2007 a klidně i na 2003 tak tam směle zůstaňte dál..to co tady MS "předvedl" je děs a hrůza v používání historii celého MS Office :|

Ve zkratce:
Může mi prosím vás někdo z rozumných lidí vysvětlit, co to jako má být? Tohle je snad úplně nejhorší a nejotravnější OFFICE od MS v historii!
Obrázek
- Ano, je rychlejší než předchozí 14 (verze 2010)
- Ale koho zajímá služba CLOUD, která hned po první instalaci obtěžuje a to "ůvodní" video po prvním zapnutí? To je děláno pro mentálně zaostalé lidi?
- Nejlepší an tom je, že to vypadá všechno úplně hrozně a příšerně, to spouštění přes celou obrazovku a HLAVNĚ JSEM NEPOCHOPIL TEN ROZMAZANÝ TEXT, KDE NENÍ ZROVNA KURZOR MYŠI A UŽ VŮBEC NÉ PŘI PSANÍ DOKUMNETU! TOHLE "FIČURKU" SE MI NEPODAŘILO NIKDE V NASTAVENÁ NAJÍT A DEAKTIVOVAT JI, TAKŽE JAK PROBĚHL ÚŽASNĚ RYCHLÝ INSTALL, HNED NA TO UNINSTALL
- Tohle MS s osmičkama vážně pos*al!

..jo a taky jak odinstalovat "korektně" MS Office 2013, na osmičkách je to otázka taky dvou až tří kliknutí myší :mrgreen: ..
V systému Windows 7

Klepněte Start tlačítko.
Klepněte Ovládací Panel > Programy > Programy a funkce.
Zvolte sadu Office a potom klepněte na tlačítko Odinstalace.

V systému Windows 8

Pomocí myši, přesuňte ukazatel myši do pravého horního rohu nebo pravého dolního rohu a poté jej můžete přesunout nahoru nebo dolů klepnutím Hledání.
Pomocí dotyku, swipe v od pravého okraje a pak klepněte na položku Hledání.
Zadejte do vyhledávacího pole a klepněte na položku nebo klepněte na Ovládací PanelApps.
Klepněte na položku nebo klepněte na tlačítko Ovládací Panel > Programy > Programy a funkce.
Zvolte sadu systému Office a potom klepněte na položku nebo klepněte na tlačítko Odinstalace.
GIGABYTE B450M DS3H, AMD Ryzen 7 2700 (8C/16T), 32GB RAM DDR4 (@2933 CL14-14-14-34), Sapphire Pulse RX 5700 XT 8GB/256 bit GDDR6, SSDs CRUCIAL MX500, LCD 32" IIYAMA IPS 2560x1440, HP OMEN 1100 mechanical keyboard, Logitech G402 mouse, Windows 11PRO
Mr.Nigga
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: MS Office 2013 - problémy, diskuse, řešení

Příspěvek od Mr.Nigga »

Zkoušel jsem je ještě v Preview verzi a špatné to nebylo, nicméně na přechod z Office 2010 se nechystám, není proč.

Ale jak tě někdo může brát vážně v téhle "recenzi", když jediný screenshot je zbytečný a schválně si vybereš nejhloupější způsob, jak je na Win 8 odinstalovat? To pak shazuje všechno ostatní, co jsi napsal.

1. způsob: Start > klik pravým na Office > odinstalovat
2. způsob: Nastavení > Ovládací panely > Programy > odinstalovat (stejně jako ve Win 7)
3. Pravým myšítkem v levém dolním rohu > Programy a funkce > odinstalovat
I'm living on reds, vitamin C and cocaine. Everything's a blur
Smith
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smith »

kotas píše:- Ale koho zajímá služba CLOUD
Mě ano.

No nic, mohl bych nainstalovat RTM, která mi leží 2 měsíce na stole...
# Desktop [Ryzen 9 7950X, 128 GB RAM, GeForce GTX 1660 Ti, 4x SSD, 3x Dell UP2716D(A), W11 Pro]
# Notebook Dell XPS 13 [i7-7500U, 16 GB RAM, 512 GB SSD, W11 Pro], Apple MacBook Air 13" [M2, 16 GB RAM, 512 GB SSD]
# Home Server [2x E5-2630 v3, 128 GB RAM, WS2019] # Storage Synology DS1815+ [24 TB RAID6], Synology DS1819+ [24 TB RAID6, 10 GbE]
# Samsung Galaxy S23 Ultra # Canon EOS R5, Canon EOS 3, Canonet QL17 G-III, Bronica SQ-A # www.photosmith.cz
CZDaywalker
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od CZDaywalker »

Založit téma s informacemi, jak to odinstalovat a že je to vlastně celé špatně postrádá smysl.
Zkuste se raději zamyslet, jak lidem pomoct, popř. posbírat pár informací od lidí a nezačínat diskuzi, že je to celé špatně.

To by tady nemělo význam zakládat vůbec nic.

Brain on...

Já sám osobně jsem si je již objednal ze zaměstnaneckého benefitu a budu v brzké době instalovat a zkoušet.
kotas
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od kotas »

CZDaywalker píše:Já sám osobně jsem si je již objednal ze zaměstnaneckého benefitu a budu v brzké době instalovat a zkoušet.
Osobně přeji hodně štěstí..snad novým MS OFFICE přijdete na chuť :)
Jinak zde je výňatek od kamaráda při používání MS OFFICE 15:

Ahoj Tome, používám už asi půl roku a dojmy přesně opačné. Peckovní integrace s hotmailem, skydrivem, sharepointem i widlema a konečně podpora pro content a social tagy. Třeba Powerpoint má nově podporu pro 2 obrazovky - jedna je prezentační se "slajdy" a druhá zobrazuje poznámky na slajdech a ovládací prvky. Abych pravdu řekl, tak mám pocit, že je to první Office, který mě potěšil ... Sto lidí, sto chutí.
+
Preview bylo součástí Office 365 Subscription přibližně někdy od září minulého roku, lišilo se to jen tím, že v pravém horním rohu byl žlutý smaijlík na zasílání feedbacku.Na RTMko jsem přešel zatím jen na firemním noťasu. Ale přejdu i doma abych nezastaral.
GIGABYTE B450M DS3H, AMD Ryzen 7 2700 (8C/16T), 32GB RAM DDR4 (@2933 CL14-14-14-34), Sapphire Pulse RX 5700 XT 8GB/256 bit GDDR6, SSDs CRUCIAL MX500, LCD 32" IIYAMA IPS 2560x1440, HP OMEN 1100 mechanical keyboard, Logitech G402 mouse, Windows 11PRO
Odpovědět

Zpět na „Ostatní programy“