nenašel jsem tady vlákno na Office 2013 a pokud tady je, prosím přesměrovat tam, děkuji..
Testoval nebo zkoušel někdo už z vás pracovat z novými MS Office15 (2013)? Pokud ještě ne a všechno Vám v PC funguje dokonale a jste navyklí např.na předchozí verzi 14 (2010ú, nebo na 2007 a klidně i na 2003 tak tam směle zůstaňte dál..to co tady MS "předvedl" je děs a hrůza v používání historii celého MS Office
Ve zkratce:
Může mi prosím vás někdo z rozumných lidí vysvětlit, co to jako má být? Tohle je snad úplně nejhorší a nejotravnější OFFICE od MS v historii!

- Ano, je rychlejší než předchozí 14 (verze 2010)
- Ale koho zajímá služba CLOUD, která hned po první instalaci obtěžuje a to "ůvodní" video po prvním zapnutí? To je děláno pro mentálně zaostalé lidi?
- Nejlepší an tom je, že to vypadá všechno úplně hrozně a příšerně, to spouštění přes celou obrazovku a HLAVNĚ JSEM NEPOCHOPIL TEN ROZMAZANÝ TEXT, KDE NENÍ ZROVNA KURZOR MYŠI A UŽ VŮBEC NÉ PŘI PSANÍ DOKUMNETU! TOHLE "FIČURKU" SE MI NEPODAŘILO NIKDE V NASTAVENÁ NAJÍT A DEAKTIVOVAT JI, TAKŽE JAK PROBĚHL ÚŽASNĚ RYCHLÝ INSTALL, HNED NA TO UNINSTALL
- Tohle MS s osmičkama vážně pos*al!
V systému Windows 7..jo a taky jak odinstalovat "korektně" MS Office 2013, na osmičkách je to otázka taky dvou až tří kliknutí myší..
Klepněte Start tlačítko.
Klepněte Ovládací Panel > Programy > Programy a funkce.
Zvolte sadu Office a potom klepněte na tlačítko Odinstalace.
V systému Windows 8
Pomocí myši, přesuňte ukazatel myši do pravého horního rohu nebo pravého dolního rohu a poté jej můžete přesunout nahoru nebo dolů klepnutím Hledání.
Pomocí dotyku, swipe v od pravého okraje a pak klepněte na položku Hledání.
Zadejte do vyhledávacího pole a klepněte na položku nebo klepněte na Ovládací PanelApps.
Klepněte na položku nebo klepněte na tlačítko Ovládací Panel > Programy > Programy a funkce.
Zvolte sadu systému Office a potom klepněte na položku nebo klepněte na tlačítko Odinstalace.