Ahoj mám grafiku gigabyte gtx560ti OC asi rok a půl, a základní desku Asus M4a785M.
Dnes jsem hrál hru War Thunder a naskočil mě BSOD. v BSODu se dole odpočítavají procenta ukládání. Ale seklo se to na 10% tak jsem to po 5 minutách na tvrdo resetl. Po zapnuti nešel obraz do monitoru. sdílena graf ta jede v pohodě. Když jsem grafiku dal do druhého compa tak tam šel obraz do monitoru taky normálně.
Takže je s nejvetší pravděpodobností problem ve slotu PCI-e. Nebo to může být ještě v něčem jinem ? díky
/e takže jsem zjisil že to PCI-e slot ma špatný kontakt teď už to aspoň někdy načte ale všiml jsem si problému. Když zapnu PC tak BIOS atd normálně naskočí ale jak se ma objevit logo a načitaní windows tak se vypne monitor a naskočí až je spuštěny win. Mám se něčeho bát nebo je to normální ?
Nejede grafika
Moderátoři: Walker1134, Wilik
- gudusak
- Nováček

-
- kotas
- Středně pokročilý

Re: Nejede grafika
Doporučuji stáhnout poslední WHQL drivery ke grafice přímo ze stránek nVidie - pak nabootovat do nouzového režimu (před bootem Windows mačkej klávesu "F8") - tam nainstaluj ty ovladače a dej ve volbě instalace, že chceš odstranit a přepsat ty stávající
..prostě nahoď jiné drivery a pak sem pisni, jestli je to OK, nebo ti to zlobí...
..prostě nahoď jiné drivery a pak sem pisni, jestli je to OK, nebo ti to zlobí...
GIGABYTE B450M DS3H, AMD Ryzen 7 2700 (8C/16T), 32GB RAM DDR4 (@2933 CL14-14-14-34), Sapphire Pulse RX 5700 XT 8GB/256 bit GDDR6, SSDs CRUCIAL MX500, LCD 32" IIYAMA IPS 2560x1440, HP OMEN 1100 mechanical keyboard, Logitech G402 mouse, Windows 11PRO