Problém s Hdd

Pevné disky a SSD, optické a výměnné mechaniky, řadiče IDE, SCSI, SATA a jejich nastavení.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
Milan Šlechta
Nováček
Nováček

Problém s Hdd

Příspěvek od Milan Šlechta »

Prosím o pomoc s HDD. měl jsem počítač ve kterém jsem měl nainstalovány XP Profes. kde jsem měl zaheslovaný přístup k dokumentům pomocí XP. Heslo znám, jenže PC již není na světě a já bych se potřeboval dostat datům. Zkoušel jsem jej v novém pc spustit v nouzovém režimu, ale vždy se jen restartuje, když ho přidám jako druhý disk, soubory v Dokumentech jak kdyby neexistovali... :(
Hamik
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hamik »

S timto ti moc neporadim, akorat by me zajimalo, jak se pomoci win xp da zaheslovat pristup k ruznym adresarum ?
Intel Core I5 2500K, 8GB RAM DDR3, GK NVidia GTX285 1GB RAM, HDD WD Blue 1TB, Win 7 PRO 64bit
Dony
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Dony »

měl si soubory jen zamčené pomocí oprávnění, nebo zašifrované?
Pokud byly jen zamčené, musíš převzít vlastnictví a přenastavit oprávnění, pokud byly zašifrované a nemáš možnost původní systém nabootovat (nebo šifrovací certifikát), už ti nic nepomůže...
Zkus hledat v sekci op. systémy windows, už se to tam řešilo několikrát.
Obrázek Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... :) Windows Vista je tady, řekněte "WTF" :D
Milan Šlechta
Nováček
Nováček

Příspěvek od Milan Šlechta »

Dony píše:měl si soubory jen zamčené pomocí oprávnění, nebo zašifrované?
Pokud byly jen zamčené, musíš převzít vlastnictví a přenastavit oprávnění, pokud byly zašifrované a nemáš možnost původní systém nabootovat (nebo šifrovací certifikát), už ti nic nepomůže...
Zkus hledat v sekci op. systémy windows, už se to tam řešilo několikrát.
zkusim to najít. moc ti děkuju za pomoc!
Odpovědět

Zpět na „Disky, mechaniky a řadiče“