HD6850: Jak odinstalovat ovladače a nastavení od grafiky?

Grafické karty s libovolným GPU firmy AMD/ATI (např. Rage, Radeon).

Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik

Odpovědět
James.Sniper
Začátečník
Začátečník

HD6850: Jak odinstalovat ovladače a nastavení od grafiky?

Příspěvek od James.Sniper »

Ahoj, stala se mi taková nemilá věc. V MSI Afterburner jsem si nastavil velmi nízké napětí na jádru (0.8V) a když se mi zasekl PC, tak se mi záhadně povedlo ještě potvrdit, aby se toto nízké napětí použilo při startu PC. Takže teď se při startu PC zasekne. :sad:
Mám Windows 7 64bit, grafiku Sapphire HD6850.

Můj dotaz: Jak můžu změnit toto napětí nebo jak odinstalovat ovladače pro grafiku, aby se mi znovu načetlo defaultní nastavení?

Co už jsem udělal:
1. odinstaloval MSI Afterburner, odinstaloval ovladače grafiky spolu s CCC, smazal všechny ATI a AMD složky z disku a z registrů - nepomohlo... po nainstalování ovladačů se PC znovu zasekne
2. obnova systému nefunguje, zahlásí nějakou chybu

Momentálně mi PC běží na nějakých standartních windows driverech. GPU-Z ukazuje Core 150MHz, Memory 150MHz, VDDC 0.797V. Jediné řešení, které mě napadá a které opravdu nechci dělat, je znovu nainstalovat Windowsy.

Díky za rady.
mouldy
Pokročilý
Pokročilý

Re: HD6850: Jak odinstalovat ovladače a nastavení od grafiky?

Příspěvek od mouldy »

Stahni Driver Sweeper. A pres nouzovy rezim s tim promaz drivery. Pripadne muzes pouzit AMD utilitu.
Naposledy upravil(a) mouldy dne úte 12. úno 2013, 21:51, celkem upraveno 1 x.
Ryzen 9800X3D@PBO+200/-38CO/2,2GHz FCLK|| iCUE H150i ELITE CAPELLIX (push-pull) || ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WIFI || Corsair 32GB 6GHz CL28 TUNED || RTX 5070 Ti 16G GAMING TRIO OC@+400/3000 330W || Crucial T700 4TB + CL-SSD V2 || Lexar NM790 4TB || XPG CORE REACTOR II 1000W || Be quiet! Silent Base 802 Airflow mode + iCUE || Dell Alienware AW3425DW QD-OLED / TCL 65C7K QD-MiniLED
James.Sniper
Začátečník
Začátečník

Re: HD6850: Jak odinstalovat ovladače a nastavení od grafiky?

Příspěvek od James.Sniper »

Fungovalo. Díky! :)
Odpovědět

Zpět na „AMD/ATI grafické karty“