Zakupil som chladic Zalman CNPS10X(model Performa) a potrebujem ho pouzit na moj starsi/druhy pocitac v domacnosti s procesorom AMD Athlon64 X2 do socketu 939.
Napriek tomu, ze som sa dopredu pytal predajcu, ci ma verziu, ktoru potrebujem (na socket AMD 939), dostal som novu verziu/balenie (compatibilnu so socketom Intel 2011), ktora uz neobsahuje kovovu sponu (tuto: http://www.zalman.com/images/productinfo/10X_img13.jpg), potrebnu na uchytenie chladica na AMD retention modul.
Bol som nastvany, ale predajca mi pomoct nevie/nechce, tak som pisal email na support adresu Zalmanu a to je zatial to najhorsie, co som od PC vyrobcu videl, prisla len automaticka odpoved od spam filtra na ich postovom servri. :furious2:
Mam pocit, ze okrem USA (maju specialne stranky) ta firma snad ziadny support pre konecnych zakaznikov neposkytuje.
Tak ma este napadlo, ci sa tu na fore nenajde nejaka dobra dusa, ktora prevadzkuje tento chladic (Zalman CNPS10X) na Intel ci nejakom novsom AMD CPU s pouzitim backplate, kovovu sponu uz nepotrebuje a mohla by mi ju predat/venovat.
Spona je uz pre moderne sockety nepotrebna, pouziva sa pre dnes uz historicke AMD sockety 754/939/940, bohuzial prave na taky socket chladic potrebujem nainstalovat...
Ak sa taky dobry clovek najde, nech ma prosim kontaktuje cez PM ci mailom(blackie333@seznam.cz)
Vopred moc dakujem