edit: jeste bych rad dodal, ze nemam full hd monitor, takze hraju jen na 1440x900...
Crysis 3 / warhead
Moderátor: Baneshee
- chennda
- Nováček

-
Crysis 3 / warhead
Zdravim, mam zasadni problem s hrami od Cryteku a sice co se tyce vykonu
- nejprve sestava: Mam intel i5 @ 3.0, GeForce GTX 560, 4 gb ram, Win 7 - 32 bit, ovladace jsem zkousel jak ted ty novy - 314, tak i starsi a obe hry jsou prakticky nehratelny - C3 i na nastaveni low (i textury) bezi na 22 FPS, na high uz jen 16... C Warhead skoro to samy - na maximum/high kolem 16-17 snimku, na nastaveni "gamer" (coz je ta prostredni) kolem 19 a da se to hrat az na to nejnizsi, kdy to bezi na 40 fps coz taky neni zadny terno ... Ostatni hry zadny problem - hraju na nejvyssi Zaklinace 2, BF3, ACIII, planetside 2 taky ujde...proste probelm je, zda se, jen u her od cryteku :/ ... neumi nekdo poradit pls?
edit: jeste bych rad dodal, ze nemam full hd monitor, takze hraju jen na 1440x900...
- chennda
- Nováček

-
Re: Crysis 3 / warhead
uz jsem asi odhalil vcem je problem - po startu pc mi z nejakeho duvodu bezi vytizeni GPU na 99%, byt jsem pouze na plose. Kdyz v MSI Afterburner zvednu takt pameti, treba i jen o 10, tak to najedou spadne 1-3% a pak uz Crysis bezi i na high na 50 FPS...Potreboval bych ale vedet, co mi takhel vytize GPU hned po restartu, pomuze mi s tim nekdo pls?