Doména problém
- esfilip
- Začátečník

-
Doména problém
Ahoj, zakoupil jsem si doménu u forpsi a zaplatil... niní když na ní vlezu tak napíše že je zaregistrována.... tak sem si založil frehosting u endura.cz ale at v FTP změním co změním tak tak je tam stále doména je zaregistrována s logem forpsi... nemáte někdo nějaké zkušenosti. Předem děkuji
- Broxik
- Začátečník

Re: Doména problém
musis nastavit u domeny dns zaznamy aby ti smerovali na spravnej server. Tzn musis si otevrit admin domen a tam nastavit IP ktere ti dal free hosting. Refresh pokud nemaj nejaky special je do 48hodin na vsech dns serverch. Vetsinou uz se to zacina pro danou oblast chytat ten stejny den. Jeste si to pak muzes do te doby nabindovat pres host soubor v adresari windows kde das domenu tab a ip adresu nebo naopak priklad tam je.
- esfilip
- Začátečník

-
A ještě se chci zeptat zda je také nějaké možnost že server budu mít v pc.. například D:\moje\web\ tam budou soubory a slozky včetně index.html a nějaký program který umožní to že když pak někde ve světě se zadá http://www.xxxxxxxx.xxx to přesměruje na to index.html tedy server v pc. pochopitelně když vypnu pc nebude to fungovat... ale takový freehosting u mě doma
- OndraSter
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Pokud máš veřejnou IP tak ano.
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32
Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32
Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů