Origin - jeden účet, dvě hry, dva počítače.
Moderátor: Baneshee
- handyman
- Začátečník

-
Origin - jeden účet, dvě hry, dva počítače.
Měl bych dotaz ohledně Originu. Máme založený jeden účet a v něm zaregistrované dvě hry - Crysis 2 a Battlefield 3.
Problém - při aktivním přihlášení na jednoum pc (hraje Battlefield3) je nemožné hrát na druhém (Crysis2) na stejném účtě - při přihlášení Originu mě varuje, že už je připojen na druhém počítači, tak jestli chci hrát off line. Když dám přesto on line - na druhém aktivním počítači se ta druhá hra ukončí.
je to fakt tak idiotsky vymyšlené nebo jsem něco přehlídl?
Co mám udělat, aby bylo možné hrát každou z těch her na jiném počítači on line - síťovou hru????
Problém - při aktivním přihlášení na jednoum pc (hraje Battlefield3) je nemožné hrát na druhém (Crysis2) na stejném účtě - při přihlášení Originu mě varuje, že už je připojen na druhém počítači, tak jestli chci hrát off line. Když dám přesto on line - na druhém aktivním počítači se ta druhá hra ukončí.
je to fakt tak idiotsky vymyšlené nebo jsem něco přehlídl?
Co mám udělat, aby bylo možné hrát každou z těch her na jiném počítači on line - síťovou hru????
- ToxicTears
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: Origin - jeden účet, dvě hry, dva počítače.
Ještě aby to tak šlo
To by byly vývojáři opravdu velice rádi. Jistě že to nejde. Podle tvé ideologie rovnou může stačit jeden účet pro 100 lidí proč ne 
discord IT & racing: https://discord.gg/JaGehGp
PC1: PC1: R7 5700X|X470 Taichi|32GFlareX@3200CL14|6900XT Red Devil|6xSSD|1xNVME|CustomLoop EKWB feat Alphacool///NAS: Synology 1515+ a DS513 expanze
PC1: PC1: R7 5700X|X470 Taichi|32GFlareX@3200CL14|6900XT Red Devil|6xSSD|1xNVME|CustomLoop EKWB feat Alphacool///NAS: Synology 1515+ a DS513 expanze
- handyman
- Začátečník

-
Podívej, chápu - že jednu hru můžeš hrát na jednom počítači teď a na tom druhém pc tato hra nepojede. Ale nechápu, když mám dvě různé hry = dvě licence, že je nemůžu hrát každou z nich na jiném pc z jednoho účtu! To mám snad pro každou hru vytvořit novou emailovou adresu???
Jeden účet pro 100 lidí - a proč ne? Stejně by jednu z těch her mohl hrát jen jeden hráč, v té chvíli.
Jeden účet pro 100 lidí - a proč ne? Stejně by jednu z těch her mohl hrát jen jeden hráč, v té chvíli.
- durod
- Středně pokročilý

bohuzel, origin ucet muze byt online jenom na jednom PC....kdyz chces hrat na dvou PC, musis jak pises, pro kazdou hru zalozit jiny ucet...
i5 2500K, 16GB RAM, HD7750
- iOioo
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
napíš na ea support a sťažuj sa že to nejde som zvedavý čo ti odpíšu
ale má pravdu prečo by si nemohol hrať dve rôzne hry na dvoch rôznych PC keď ich máš orig ? keď neexistoval origin tak to fungovalo takže ...
ale má pravdu prečo by si nemohol hrať dve rôzne hry na dvoch rôznych PC keď ich máš orig ? keď neexistoval origin tak to fungovalo takže ...
Intel i5 3570K @ 4,2GHz | MSI Z77A-G43 | 16GB DDR3 Kingston | GTX 760 OC | Corsair TX650 V2 | Kingston SSDNow V +200 120GB + 1TB WD Black | Zalman Z11 Plus | Benq GW2320 + Dell P2414H | Razer Abyssus + Razer Kabuto + Ozone Strike Pro mx red
Intel i7 5775C @ 4,2GHz & NH-U9S | ASUS Z97M Plus | 32GB DDR3 Kingston | ASUS RTX 3070 | Seasonic M12II-520 | Crucial M500 120GB + Intel 535 480GB + 3TB WD RED | Fractal arc mini + 3xNF-F12 + 1x NF-A14 | Samsung C34F791 + BENQ XL2411P | ROCCAT® Kave XTD 5.1 + Asus Xonar DSX | Razer Mamba + Razer Destructor + Ozone Stike Pro mx red
Intel i7 5775C @ 4,2GHz & NH-U9S | ASUS Z97M Plus | 32GB DDR3 Kingston | ASUS RTX 3070 | Seasonic M12II-520 | Crucial M500 120GB + Intel 535 480GB + 3TB WD RED | Fractal arc mini + 3xNF-F12 + 1x NF-A14 | Samsung C34F791 + BENQ XL2411P | ROCCAT® Kave XTD 5.1 + Asus Xonar DSX | Razer Mamba + Razer Destructor + Ozone Stike Pro mx red
- handyman
- Začátečník

-
Mám krabicovou verzi přihlášenou na originu. Když ji odinstaluju z PC, odhlásí se i na Originu? Je možné ji pak přihlásit pod jiným účtem nebo je sériové číslo té hry vypálené na původním účtu Originu už nadobro? 
Naposledy upravil(a) handyman dne ned 24. úno 2013, 17:48, celkem upraveno 1 x.
- handyman
- Začátečník

-
iOioo píše:napíš na ea support a sťažuj sa že to nejde som zvedavý čo ti odpíšu![]()
Beru tě za slovo, napíšu jim!
- iOioo
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
potom daj vedieť čo odpísali
a ak už si raz hru registroval na origine myslím že už sa to odtiaľ odregistrovať nedá ale to sa ich môžeš tiež spýtať
Intel i5 3570K @ 4,2GHz | MSI Z77A-G43 | 16GB DDR3 Kingston | GTX 760 OC | Corsair TX650 V2 | Kingston SSDNow V +200 120GB + 1TB WD Black | Zalman Z11 Plus | Benq GW2320 + Dell P2414H | Razer Abyssus + Razer Kabuto + Ozone Strike Pro mx red
- handyman
- Začátečník

-
- Alfajk
- Začátečník

-
a ted ti polozim otazku:
je lepsi hru koupit,srat se s originem a jeste ji nemoct hrat kdekoliv a kdykoliv chces a nebo ji ukrast,hrat bez idiotskyho originu a na kolika pocitacis chces?
staci ze me leze na nervy steam,kdybych se mel patlat jeste s games for windows/uplay/origin tak to radsi nekoupim...
je lepsi hru koupit,srat se s originem a jeste ji nemoct hrat kdekoliv a kdykoliv chces a nebo ji ukrast,hrat bez idiotskyho originu a na kolika pocitacis chces?
staci ze me leze na nervy steam,kdybych se mel patlat jeste s games for windows/uplay/origin tak to radsi nekoupim...
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
- durod
- Středně pokročilý

warez si ale online nezahras
i5 2500K, 16GB RAM, HD7750
- KubasCZ
- Začátečník

Předpokládám, že to takto funguje i se Steamem? Sám tam mám plno her a pro přítelkyni jsem tam pořídil Sims 3. Když budu chtít hrát u sebe na PC nějakou hru, tak ona si na stejném účtu Steamu na svém PC Simsy nezahraje? Jestli to tak je, tak holt bude dál hrát warez no..
CPU: AMD Ryzen 7 5800X3D + Noctua NH-D15, MB: MSI MPG X570 Gaming EDGE WIFI, GPU: MSI RTX 4070 Ti VENTUS 3X 12G OC, RAM: Corsair 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Vengeance LPX, SSD: Intel 530 240GB, Samsung SSD 970 EVO 1TB, HDD: WD 750GB, CASE: Fractal Design North XL, PSU: Seasonic S12II-620 620W, MONITOR: 34" Samsung Odyssey OLED G8, ZVUK: Microlab Solo6c + Sony Noise Cancelling WH-1000XM5, Klávesnice + myš: ASUS ROG Strix Flare + Logitech G502 X, OS: Windows 11 Pro, NAS: Synology DS216j
- CptHeron
- Začátečník

-
Pokud to chápu dobře, tak na steamu jde hrát dvě singl hry na dvou PC nebo jednu singl a druhou multi na dvou PC a mělo by to jet i na originu, ale origin je pitomej, takže nevím.KubasCZ píše:Předpokládám, že to takto funguje i se Steamem? Sám tam mám plno her a pro přítelkyni jsem tam pořídil Sims 3. Když budu chtít hrát u sebe na PC nějakou hru, tak ona si na stejném účtu Steamu na svém PC Simsy nezahraje? Jestli to tak je, tak holt bude dál hrát warez no..
Fracta Design Define R4
- KubasCZ
- Začátečník

Jde mi o to, jestli to mám vůbec zkoušet stahovat. Resp. jestli tu s tím má někdo zkušenost..
CPU: AMD Ryzen 7 5800X3D + Noctua NH-D15, MB: MSI MPG X570 Gaming EDGE WIFI, GPU: MSI RTX 4070 Ti VENTUS 3X 12G OC, RAM: Corsair 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Vengeance LPX, SSD: Intel 530 240GB, Samsung SSD 970 EVO 1TB, HDD: WD 750GB, CASE: Fractal Design North XL, PSU: Seasonic S12II-620 620W, MONITOR: 34" Samsung Odyssey OLED G8, ZVUK: Microlab Solo6c + Sony Noise Cancelling WH-1000XM5, Klávesnice + myš: ASUS ROG Strix Flare + Logitech G502 X, OS: Windows 11 Pro, NAS: Synology DS216j
- Sten
- Žlutá karta Bazar

-
dříve to šlo, nyní nelze být na steamu připojen ze dvou pc současně...
- jakubom
- Začátečník

-
Podle mě to jde i tak, nemusíš být online když chceš hrát...
- KubasCZ
- Začátečník

Pravda, kdyby to nešlo online, tak offline to šlapat musí..
- handyman
- Začátečník

-
To je sice pravda, že to výjde na stejno, né-li líp, když hru ukradnu. Avšak nebýt mě a pár dalších, tak nemáš co krást! A nebo když už, tak by to za krádež ani nestálo! Neboť nejsou-li peníze na další vývoj hry, není ani hra. Nebo vznikne blbost. To je jeden z důvodů, proč ji rád zaplatím - že výjde další hra, která má dost peněz na vývoj. Navíc mám rád krabičky a potištěná CDčka.Alfajk píše:a ted ti polozim otazku:
je lepsi hru koupit,srat se s originem a jeste ji nemoct hrat kdekoliv a kdykoliv chces a nebo ji ukrast,hrat bez idiotskyho originu a na kolika pocitacis chces?![]()
A když se na to podíváš z jiné strany - kdyby jsi hru nekradl - nevzniknou ani žádná omezení, která jen komplikují poctivému užívání hry.
- handyman
- Začátečník

-
KubasCZ píše:Pravda, kdyby to nešlo online, tak offline to šlapat musí..
Já ti nevím, teď jsem hrál Crysis 3, normálně kampaň a po odpojení sítového kabelu mi po dokončení mise naskočíla chybová hláška.
- jakubom
- Začátečník

-
Warez podporuje herní průmysl a to je fakt... protože velká část lidí by si tu hru ani nekoupila...však nebýt mě a pár dalších, tak nemáš co krást! A nebo když už, tak by to za krádež ani nestálo! Neboť nejsou-li peníze na další vývoj hry, není ani hra. Nebo vznikne blbost. To je jeden z důvodů, proč ji rád zaplatím - že výjde další hra, která má dost peněz na vývoj. Navíc mám rád krabičky a potištěná CDčka.
A když se na to podíváš z jiné strany - kdyby jsi hru nekradl - nevzniknou ani žádná omezení, která jen komplikují poctivému užívání hry.
Ten kdo herní průmysl ničí jsou distributoři hry a velké studia které vydávají nekvalitní produkty za vysokou cenu bez oficiální možnosti hru prodat dál.
Pokud je hra svázana s herním účtem a nejde tedy přeprodávát dále jako klasické zboží tak mě něco říká, že pokud člověk hru nekoupí ale stáhne tak prakticky nekrade...
Jediná budoucnost je v digitální distribuci, kdy se dá hodně dobrých her sehnat za pár kaček ve slevě...
Warez je tedy spíše pro herní průmysl pozitivní až tedy na ty ochrany kterýma tvůrci kazí hru lidem kteří se rozhodují hry kupovat...