Napájen ze sítě,nenabíjí se

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Odpovědět
jirka80
Nováček
Nováček

Napájen ze sítě,nenabíjí se

Příspěvek od jirka80 »

Mám NB ACER. Není tak starý,aby měl baterii v pr... Včera běžel na baterii dvě hodiny a když jsem přišel domů,zapojil do sítě,tak nenabíjí. Že by byla baterie v čudu se mi nezdá,když fungovala. Jen nenabíjí. V BIOSu se nic o dobíjení nenachází. Vím,že podobné téma tu bylo,ale nepomohlo mi s tímto problémem.
jirka80
Nováček
Nováček

Re: Napájen ze sítě,nenabíjí se

Příspěvek od jirka80 »

Kupodivu to opět funguje. Než jsem to profodil oknem :D ,jsem NB vypnul. Vyjmul baterii,chvíli počkal a uklidnil se. Pak zase vložil baterii,připojil k síti a inu hle,ono se to nabíjí. Zajímavý je,že ráno mi to neudělalo.
jirka80
Nováček
Nováček

Příspěvek od jirka80 »

Kupodivu to opět funguje. Než jsem to profodil oknem :D ,jsem NB vypnul. Vyjmul baterii,chvíli počkal a uklidnil se. Pak zase vložil baterii,připojil k síti a inu hle,ono se to nabíjí. Zajímavý je,že ráno mi to neudělalo.
Highlander
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Highlander »

chvilkova indispozice :) clovek musi bejt obcas trpelivej s pocitacema :)
gck23
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od gck23 »

je dost mozny, ze mas v napajecim obvodu studeny spoj, jde to opravit, jestli ti to jeste udela a jsi z Prahy, tak mi posli SZ dam ti kontakt, oprava bude stat cca 1500
Core i7 8700K, Asrock Taichi Z370, HyperX 16GB KIT DDR4 3333MHz CL16 Predator, Kingston A1000 960GB NVMe, MSI GeForce GTX 1070 GAMING X 8G, Be quiet! DARK BASE 700, AOC ag352UCG
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“