Napájen ze sítě,nenabíjí se
Moderátor: Don
- jirka80
- Nováček
-
Napájen ze sítě,nenabíjí se
Mám NB ACER. Není tak starý,aby měl baterii v pr... Včera běžel na baterii dvě hodiny a když jsem přišel domů,zapojil do sítě,tak nenabíjí. Že by byla baterie v čudu se mi nezdá,když fungovala. Jen nenabíjí. V BIOSu se nic o dobíjení nenachází. Vím,že podobné téma tu bylo,ale nepomohlo mi s tímto problémem.
- jirka80
- Nováček
-
Re: Napájen ze sítě,nenabíjí se
Kupodivu to opět funguje. Než jsem to profodil oknem
,jsem NB vypnul. Vyjmul baterii,chvíli počkal a uklidnil se. Pak zase vložil baterii,připojil k síti a inu hle,ono se to nabíjí. Zajímavý je,že ráno mi to neudělalo.
![Happy :D](./images/smilies/happy.gif)
- jirka80
- Nováček
-
Kupodivu to opět funguje. Než jsem to profodil oknem
,jsem NB vypnul. Vyjmul baterii,chvíli počkal a uklidnil se. Pak zase vložil baterii,připojil k síti a inu hle,ono se to nabíjí. Zajímavý je,že ráno mi to neudělalo.
![Happy :D](./images/smilies/happy.gif)
- Highlander
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
chvilkova indispozice
clovek musi bejt obcas trpelivej s pocitacema ![Smile :)](./images/smilies/smile.gif)
![Smile :)](./images/smilies/smile.gif)
![Smile :)](./images/smilies/smile.gif)
- gck23
- Začátečník
je dost mozny, ze mas v napajecim obvodu studeny spoj, jde to opravit, jestli ti to jeste udela a jsi z Prahy, tak mi posli SZ dam ti kontakt, oprava bude stat cca 1500
Core i7 8700K, Asrock Taichi Z370, HyperX 16GB KIT DDR4 3333MHz CL16 Predator, Kingston A1000 960GB NVMe, MSI GeForce GTX 1070 GAMING X 8G, Be quiet! DARK BASE 700, AOC ag352UCG