GTX 670 nejde obraz do monitoru

Grafické karty s libovolným GPU firmy nVidia (např. Riva, GeForce).

Moderátoři: Walker1134, Wilik

Odpovědět
DPL
Nováček
Nováček

GTX 670 nejde obraz do monitoru

Příspěvek od DPL »

Zdravím mám kartu asus gtx 670 a po instalaci ovladačů grafické karty ve win7 nejde monitor (respektive jde až do spuštění win7) pak se monitor vypne (no signal)
ToxicTears
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: GTX 670 nejde obraz do monitoru

Příspěvek od ToxicTears »

To jsi dělal upgrade grafické karty nebo je to čistá instalace? Ono nikoliv nadarmo se říká, nová grafická karta nový systém. Jinak zkus nouzový režim popřípadě. odinstalovat ovladač a nechat ať si ho win najde sám, pak zkus zátěžový program pokud se chytne a když vydrží tak oficiální ovladač.
discord IT & racing: https://discord.gg/JaGehGp
PC1: PC1: R7 5700X|X470 Taichi|32GFlareX@3200CL14|6900XT Red Devil|6xSSD|1xNVME|CustomLoop EKWB feat Alphacool///NAS: Synology 1515+ a DS513 expanze
DPL
Nováček
Nováček

Příspěvek od DPL »

Veškerej hw již v PC byl a šlapalo to ....pouze jsem přeinstalovával systém(konečně jsem pořídil legální 7) pokud nainstaluju win7 + ovladače desky monitor funguje, nainstaluju ofiko ovladač a po restartu při načítání win7 bez signálu.
ToxicTears
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ToxicTears »

A zbytek sestavy je jaký? hlavně zdroj.
discord IT & racing: https://discord.gg/JaGehGp
PC1: PC1: R7 5700X|X470 Taichi|32GFlareX@3200CL14|6900XT Red Devil|6xSSD|1xNVME|CustomLoop EKWB feat Alphacool///NAS: Synology 1515+ a DS513 expanze
DPL
Nováček
Nováček

Příspěvek od DPL »

zdroj Corsair CX600,deska asus V formula,prrocesor i7 3770,ramky 16GB Corsair
mmfmoc
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od mmfmoc »

Jsou to win7 64bit? Podařilo se ti alespoň jednou nastartovat systém nebo to dělá už od chvíle, co to napsalo "příprava operačního systému na první spuštění" nebo tak nějak.. ? Zkus připojit monitor analogově přes redukci z DVI na VGA na GK, poté reinstaluj ovladač a zkus to znovu přes digitální. Po instalaci 64bit mě to také zlobilo.
Odpovědět

Zpět na „NVIDIA grafické karty“