Bratr mi rikal ze ma v mobilu linux, tak sem kourtil hlavou ze ne, pak mi posal sms jen na display a bez adresy a nakonec mi rek at neremcam ze je v tom linux, byl to nejakej siemens, nevim ale jakej, on mi ma totiz moc, b*b
S těma ovladačema by to nemělo být tak horký, kternel jich má dost... Jde jen o to zjistit, co v tom PDAčku všechno je, abysis mohl ten kernel zkompilovat... OS a aplikace v PDAčkách bývá většinou na nějaké Flashce, takže by to neměl být zas takový problém...
Největší průšvih bude asi upravit Xka a okenního manažera, aby běžel na tom grafickým čipu a v tom rozlišení...
Musí to být nějaká source-based distribuce (třeba Gentoo), protože budeš muset zkompilovat veškerý software (a vlastně i kernel) pro ten procesor v tom PDAčku...
The problem has been eaten. Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
Gdyz tam bezej win tak tam vecinou bejva nakej kompale procak (zadnej tim me nenapada ale co sem se dival tak delaj i naky treba mobilni 64bit winlin compatible)
Nevis jak zistit co je v mobilu za procak? Ja sem se do jednoho dival a v tom byl P90CL301 (to je kompatibilni s 68000kou) do mobilu linux nechci tam je malo mista ale zajma me to kuli uprave toho systemu co tam je
Tam by melo bejt neco podobnyho vsude ne
Máte-li zájem o levnou laserovou operaci očí, přiložte bulvy k obrazovce