Sniper: Ghost Warrior 2

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Pepa1
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Sniper: Ghost Warrior 2

Příspěvek od Pepa1 »

V USA vyšlo 12.3.2013 a v ČR vychází zítra (15.3.2013). Dle dostupných informací např. zde: http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=344257&page=4 a nebo zde: http://www.zing.cz/novinky/16007/video- ... ni-detaily to po stránce grafického zpracování asi nebude úplně špička, takže uvidíme co recenze..... Že by letos po Alienech další zklamání ? :sad:
Vlastik80
Začátečník
Začátečník

Re: Sniper: Ghost Warrior 2

Příspěvek od Vlastik80 »

Tak hlavně jde snad o hratelnost a zábavu a tu to snad nabídne, grafika je průměr, ale zase to snad tím spíše nebude tak hw náročné :)
Vlastimil91
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vlastimil91 »

No já to včera zkusil a byl jsem zklamán. Čekal jsem graficky lepší nálož. Jsem zvědav jaká bude hratelnost a příběh no. Snad aspoň to bude dobrý. Jinak mi to běží na maximum kolem 70FPS hned na začátku :)
CPU: Devil's Canyon i5 4690K 4,8GHz , GPU: MSI GTX 970 GAMING 4G 1528MHz, RAM: Kingston HyperX Savage 16GB 2400MHz CL11, MB: MSI Z97 GAMING 5, LAN: Killer E2200, SSD: Kingston 240GB HyperX Fury + 240GB HyperX Savage a 1,5TB HDD, 23" ASUS IPS, PSU: Seventeam ST-P0520PBA Cilense Modular 520W, Windows 10 Pro 64bit, LG V10, ROCCAT Kave XTD Digital 5.1
anickadomnik
Nováček
Nováček

Příspěvek od anickadomnik »

mám takový dotaz mám grafiku nvidia 250 gts, vím že není nejnovější ale podle mě by měla ještě na tuto hru stačit, poslední COD mi běží v pohodě, ale při této hře mi vypadává celá grafika, je tzo všechno šedé, dá se odlišit pohyb atd. není to jednolitá šedá obrazovka ale hra je tím naprosto nehratelná, včera jsem na zkoušku nainstalovala nového tomb-raidera a ten běží úplně v pohodě, nevíte jak třeb a nastavit invidii nebo hru aby to běželo ok?
Pepa1
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Pepa1 »

Tak už to někdo hrajete? :) nikde nejsou žádný recenze..... :sad:
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

Dohráno. Jednoznačně lepší než jednička, graficky solidní. Sice Cry Engine 3, ale trochu seřízlej, na druhou stranu to běží v jinym frameratu, než C2,3. Je to čistokrevnej béčkovej titul, kterej by se neměl měřit s těma áčkovejma. Nicméně pokud se to hraje atmosféricky a postupujete přesně podle instrukcí vašeho stopaře, tak je to hodně dobrý. AI rozhodně lepší, než v jedničce, už se nekoná to, že někoho sejmete a všichnii ostatní okažitě vědí, kde jste a začnou pálit. Někde to jde vyřešit i plížením bez výstřelu. Všechny tři epizody jsou pěkný - Filipíny, Sarajevo, Nepál - dohrál jsem to jedním dechem, chci to dát znovu na těžší obtížnost.
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
Pepa1
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Pepa1 »

Swat píše:Dohráno. Jednoznačně lepší než jednička, ..........
naprostý souhlas, docela mě to baví :)
Vlastik80
Začátečník
Začátečník

Sniper GW2 demo

Příspěvek od Vlastik80 »

Demo hry [url=steam://install/34880)]ke stažení zde[/url]. (3774MB)
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“