Ahojte všichni. Jsem vlastníkem hodně starého monitoru ASUS VW193D, pořád sice funguje dobře, ale v Dotě 2 trpí přebíháním čar přes obrazovku a barvy jsou zkrátka strašný (nejen v Dotě). Pokoukávám tedy po nějaké náhradě do 3.000,-Kč.
Na monitoru budu hrát převážně Dotu 2, často koukat na nějaké filmy či seriály a projíždět fórka. Uhlopříčku 22-24. Nečekám, že do těch 3.000,-Kč najdu nějakej super monitor, jen chci abych si víc užil jak hraní, tak koukání. Koncem tohoto/začátkem příštího roku si budu kupovat druhý monitor se 120Hz a tento bych využíval jako druhý monitor.
No a jak jste si mohli všimnou, tak se v monitorech moc nevyznám, proto bych byl rád, kdyby jste mi s výběrem pomohli. Docela se mi zalíbil tady tento monitor: http://www.czc.cz/benq-gw2250e-led-moni ... br384jq1ia, obávám se však, aby nebyl příliš pomalý nebo neghostoval. Předem děkuji za rady.
Monitor na všestranné využití do 3.000,-Kč
Moderátor: maXXmilian
- Mira Suchosh
- Nováček

-
- Bobin
- Začátečník

-
Re: Monitor na všestranné využití do 3.000,-Kč
Myslím, že neuděláš chybu. Recenze na 24" a 27" vyšly dobře. IPS za takovou cenu s takovou odezvou neseženeš. Já sice vrátil tenhle v 27" kvůli rozlišení, s kterým ty na 22" problém mít nebudeš, ale taky kvůli odezvě. Já jsem, ale asi extra náročný, protože všichni píšou, že ta 27" má supr odezvu, ale já u všech FPS pozoroval ghosting v tmavých scénách ve hrách.
CPU:Intel core i5-750 | Cooler:AC Freezer Xtreme rev.2 | MB:Gigabyte GA-P55-UD3R | RAM:Kingston HyperX Black XMP 2x4GB | GPU:AMD MSI R9 270X Gaming | PSU:Thermaltake 650W | HDD:WD Caviar Black 500GB ,Caviar Green 1TB | CASE:Fractal Design Define R4 | Monitor:Samsung 22" SM 2243BW | OS:WIN 7
- Stratos
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: Monitor na všestranné využití do 3.000,-Kč
ten BenQ je asi nej v teto cene. Hlavne uz ma MVA panel a ne nakej shit TN