Žádám o pomoc - GUI Miner

Testování výkonu a stability PC, výsledkové listiny bechmarků.

Moderátor: Don

Odpovědět
Darkhunter
Začátečník
Začátečník

Žádám o pomoc - GUI Miner

Příspěvek od Darkhunter »

Zdravím, dělám seminární práci na téma Bitcoin a jako praktickou část jsem se rozhodl, že udělám poměřování výkonu na různých počítačových sestavách v programu GUIMiner.
Jelikož jsem nesehnal moc lidí, kteří mají počítače s grafickými kartami podporující OpenCL a ani jsem nikde nesehnal někoho, kdo by půjčoval grafické karty, tak se obracím na Vás, čtenáři PcTuningu, jestli byste mi nemohli na pět minut půjčit počítač přes Teamviewer, abych mohl měřit výkon v GUIMinerovi. Napíšu Vám poděkování v seminární práci. Kdyby byl někdo ochotný mi pomoci, tak ať mi kdyžtak napíše a domluvili bychom se na určitém čase, kdy by byl schopný mi počítač dálkově propůjčit.

Kdyby se tu našel někdo, kdo se zabývá Bitcoinem, GPGPU, OpenCL nebo Ekonomií a byl by ochoten zodpovědět pár mých otázek, tak ať mi taky prosím napíše. Taktéž věnuji poděkování v mé seminární práci.
Dell Precision 5540 - i9-9980HK/64GB DDR4/nVidia Quadro T2000/UHD OLED/1 TB SSD ADATA XPG 8200 Pro
Bitex
Nováček
Nováček

Bitex - www.bitex.cz

Příspěvek od Bitex »

Právě byla spuštěna nová bitcoin služba:

http://www.bitex.cz
Darkhunter
Začátečník
Začátečník

Re: Žádám o pomoc - GUI Miner

Příspěvek od Darkhunter »

Mno, vidím, že se nikdo neozval. Já bych vás chtěl ještě jednou poprosit, aby se mi ozval alespoň jeden člověk. Seminárku odevzdávám zítra a chtěl bych mít v testu i nějaký jiný počítač/notebook, než jen low-end. A jestli se bojíte, že vám tam něco ukradnu nebo něco podobného, tak to opravdu nehrozí, protože uvidíte všechno, co tam budu dělat a kdykoliv můžete spojení přerušit...
Dell Precision 5540 - i9-9980HK/64GB DDR4/nVidia Quadro T2000/UHD OLED/1 TB SSD ADATA XPG 8200 Pro
Odpovědět

Zpět na „Benchmarky a diagnostické programy“