Ahoj vsem mam dotaz na ty kteri vlastni tu to kartu
Gigabyte GV-N650OC-1GI
na strankach vyrobce je novy bios k datu 22.3.2013
http://www.gigabyte.cz/products/page/vg ... nload/bios
ale nejak se mi to nezda ... bios s dodavanou kartou je 80.07.35.00.60 - tedy cislo vyssi nezli
novy bios ktery je na na gigabyte s cislem :
verze F4 - Version:80.07.35.00.06
nejak se mi to nepozdava jaky mate nazor ?
Gigabyte GV-N650OC-1GI - novy bios ?
Moderátoři: Walker1134, Wilik
- mukl
- Nováček

-
- redfox
- Nováček

-
Re: Gigabyte GV-N650OC-1GI - novy bios ?
Včera vyšel bios na verzi 80.07.35.00.60 pod označením F11, soubor vga_bios_n650oc1gi_f11.exe však překvapivě neobsahuje bios F11 na kartu GXT 650, ale verzi F4 na GXT 650 Ti.
Prostě někdo z Gigabyte se spletl a zabalil do archivu úplně špatnou verzi. Psal jsem jim support ticket, ale zatím ho nikdo ani nečetl.
Od koupě této karty mám problém (jako řada jiných majitelů) s horizontálními zlomy při přehrávání videa ve Windows XP. Údajně je na vině nedostatečná podpora architektury Kepler ze strany nVidia driverů, kterou už před rokem slíbila nVidia dodělat, ale nic se nestalo.
Systém se tak nadále chová, jakoby ani nebyla zapnutá 2D akcelerace (ale je). V 2D výkonu tak GTX 650 kartu překoná i moje nejstarší karta Geforce 2. Totéž u GTX 660.
Prostě někdo z Gigabyte se spletl a zabalil do archivu úplně špatnou verzi. Psal jsem jim support ticket, ale zatím ho nikdo ani nečetl.
Od koupě této karty mám problém (jako řada jiných majitelů) s horizontálními zlomy při přehrávání videa ve Windows XP. Údajně je na vině nedostatečná podpora architektury Kepler ze strany nVidia driverů, kterou už před rokem slíbila nVidia dodělat, ale nic se nestalo.
Systém se tak nadále chová, jakoby ani nebyla zapnutá 2D akcelerace (ale je). V 2D výkonu tak GTX 650 kartu překoná i moje nejstarší karta Geforce 2. Totéž u GTX 660.