název hry

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Shift
Začátečník
Začátečník

název hry

Příspěvek od Shift »

Ahoj, nevíte jak se jmenuje jedna starší hra ..Ve stylu arpg ,,něco jak Torchlight 1, podobná grafika, jen víc taková animovaná ..
Bylo město a procházeli jste jednotlivé úrovně dolů.Měli jste i taky nějakýho "pet" pomocníka.
Nevím jak se hra jmenuje , už je to dlouho, co jsem ji hrál. Nevíte náhodou ? :)
Atapi
Začátečník
Začátečník

Re: název hry

Příspěvek od Atapi »

Diablo jednička? :lol:
Obrázek
KubasCZ
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od KubasCZ »

Potom ještě Nox :)
CPU: AMD Ryzen 7 5800X3D + Noctua NH-D15, MB: MSI MPG X570 Gaming EDGE WIFI, GPU: MSI RTX 4070 Ti VENTUS 3X 12G OC, RAM: Corsair 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Vengeance LPX, SSD: Intel 530 240GB, Samsung SSD 970 EVO 1TB, HDD: WD 750GB, CASE: Fractal Design North XL, PSU: Seasonic S12II-620 620W, MONITOR: 34" Samsung Odyssey OLED G8, ZVUK: Microlab Solo6c + Sony Noise Cancelling WH-1000XM5, Klávesnice + myš: ASUS ROG Strix Flare + Logitech G502 X, OS: Windows 11 Pro, NAS: Synology DS216j
Shift
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Shift »

Ani Diablo ani Nox , tuším, že v té hře se ani nechodilo za reálnou postavu , co vypadá jako člověk, tak jako v Diablu , ale za nějaký stvoření.
Ta grafika je taky rozdílná, jak jsem napsal, je spíš podobná Torchlight 1.

Vím ještě, že byla součástí cd v jednom Skore časopisu.Asi to bude fakt oříšek :/
Tomik152
Nováček
Nováček

Příspěvek od Tomik152 »

a co třeba Sacred?:D
Lechny
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lechny »

Darkstone ?
Whitewolf
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Whitewolf »

Já možná vím, tuhle hru jsem taky hrával, zkusím zavzpomínat. A neměl jsi v té hře také reputaci, za kterou sis mohl kupovat nové věci? (třeba u prodejce kouzel sis první musel zvednout repku, aby ti prodal to a támhleto, nebo se za to kupovali levli, šel si za týpkem, dával si mu prachy a on ti zvyšoval repku i lvl)
A s tím pet pomocníkem, nemohl si rybařit? Vždycky jsi totiž mohl vylovit nějakou rybku, a ta ti z tvého peta udělala např. spidera? Dalo se lovit i v prvním městě.

P.S. Opravdu nevím jestli myslíš: FATE

P.P.S Jestli ano tak nemáš zač, jestli ne, tak už jdu pryč :P
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“