Logitech MOMO Racing

Vše ostatní - tiskárny, skenery, zdroje, klávesnice, myši, herní zařízení, skříně a další.

Moderátor: L4mka

Odpovědět
Blboun
Nováček
Nováček

Logitech MOMO Racing

Příspěvek od Blboun »

Zdravim mám problém s volantem Logitech MOMO Racing když hraju moji oblibenou hru LiveforSpeed :) tak mi to jakoby pořád přibržďuje když se kouknu do nastavení tak tam je ukázáno v rohu co právě mačkáte když zmáčknu brzdu tak tam vyjede taková červená čárka ale ono to tam vyjíždí i když nebrdim sice celkem málo ale už mi to i brzdí a nemůžu jet zrovna rychle :(
a když strčim nohu pod pedál a zmáčku ho nahoru tak to přestane ale když zabrzdim tak zase já si nemyslim že by to bylo slabou pružinou v pedálu a tak vám prosim jestli mi pomůžete.
Předem díky.
Jinak systém mám 64bit ale na tom asi nezáleží.
ToxicTears
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Logitech MOMO Racing

Příspěvek od ToxicTears »

Ano v přesně v tom je ten problém. Stejný případ jsme měli s kamarádem taky na LFS. Stačí rozebrat, vyčistit, kouknout na tu pružinku, vyladit jí podle plynu třeba a znovu nasadit. Nám to pomohlo, je to takový neduh, ale jinak vynikající volant.
discord IT & racing: https://discord.gg/JaGehGp
PC1: PC1: R7 5700X|X470 Taichi|32GFlareX@3200CL14|6900XT Red Devil|6xSSD|1xNVME|CustomLoop EKWB feat Alphacool///NAS: Synology 1515+ a DS513 expanze
Blboun
Nováček
Nováček

Příspěvek od Blboun »

Děkuji za okamžitou odpověď :) a jo tak jsem s nim velmi spokojen jen už by to chtělo i pedál se spojkou a otáčení o 900 sutpnu :-D .
P.S. jinak se omlouvám až teď jsem si všiml že je tu něco jako podsekce volanty atd.
Blboun
Nováček
Nováček

Příspěvek od Blboun »

Dnes jsem pedály rozebral a vyčistil a opravdu to pomohlo mockrát dííky.
Odpovědět

Zpět na „Ostatní hardware“