Herní klávesnice do 2000

Klávesnice, myši, volanty, tablet, joysticky, podložky, pedály, řadící páky, atp.
Odpovědět
Ahold
Nováček
Nováček

Herní klávesnice do 2000

Příspěvek od Ahold »

Zdravím, poradil by mi někdo nějakou dostačující klávesnici.
Mám zatím kandidáty:
Microsoft Sidewinder X6 - Ta by se mi líbila snad asi nejvíc, jen zaboha nemohu najít obchod kde ju mají (na stránkách mrkvosoftu je). Líbí se mi rozdělení podsvícení a hlavně hodně makro tlačítek.
Microsoft Sidewinder X4 - Na foru si ji hodně lidí vychvaluje
Alienware tactx keyboard - Ta se mi taky hodně líbí, jen se bojím toho divného ctrl, hraji FPS a tím jsem zvyklej čupat, nevím jestli bych si dokázal zvyknout. Nemáte jí někdo?
Logitech G105 - Mám pár periferii od Logitechu a jsem s tím spokojený, jak je na tom tato klávesnice?
Genius GX Gaming Imperator Pro - Trochu se té značky bojím.

Jaká stojí za koupi? Popřípadě máte jinou? Hodně by se mi líbilo kdyby bylo na výběr více podsvětlení viz Alienware, popřípadě nechvalně známý Roccat Isku FX.

Do své nýnější jsem si vylil dvojku templáře... :(
mouldy
Pokročilý
Pokročilý

Re: Herní klávesnice do 2000

Příspěvek od mouldy »

Mam Sidewinder x4 a nemuzu si ji vynachvalit.Rozlozeni klaves je klasicky. Zdvih je neco mezi notebookovym a klasickym s jemnym stiskem bez vrzani nebo zasekavani. Kvalitni rovnomerny podsviceni s 3 rezimy sviceni. Mozna trochu zamrzi min programovatelnych tlacitek, ale jinak je vyborna za slusnou cenu.
Ryzen 9800X3D@PBO+200/-38CO/2,2GHz FCLK|| iCUE H150i ELITE CAPELLIX (push-pull) || ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WIFI || Corsair 32GB 6GHz CL28 TUNED || RTX 5080 GAMING OC 16G@~3,25GHz/36GHz 420W || Crucial T700 4TB + CL-SSD V2 || Lexar NM790 4TB || XPG CORE REACTOR II 1000W || Be quiet! Silent Base 802 Airflow mode + iCUE || Dell Alienware AW3425DW QD-OLED / TCL 65C7K QD-MiniLED
Fenous
Začátečník
Začátečník

Re: Herní klávesnice do 2000

Příspěvek od Fenous »

Pokud to mas na hrani FPS, tak bych zvazil Belkin Nostromo, mam pocit, ze uz to prodava Razzer pod svoji znackou, komfort s normalni jakoukoliv klavesnici nesrovnatelnej, vsechno je pekne po ruce.
Odpovědět

Zpět na „Vstupní zařízení“