Mám velký problém. Mám OS Windows XP dneska zapnu PC a nenaběhne mi windows , počítač se pořád dokola restartuje . Mám na tom disku docela důležitý data a nevim jak je odtud dostat.. Nemáte prosím někdo nějakou radu ???
Nelze stustit windows .. Jak zkopirovat data ??
- smejca
- Žlutá karta Bazar

-
Nelze stustit windows .. Jak zkopirovat data ??
Dobrý den ,
Mám velký problém. Mám OS Windows XP dneska zapnu PC a nenaběhne mi windows , počítač se pořád dokola restartuje . Mám na tom disku docela důležitý data a nevim jak je odtud dostat.. Nemáte prosím někdo nějakou radu ???
- Voracek
- Mírně pokročilý

-
Re: Nelze stustit windows .. Jak zkopirovat data ??
jdenoduche... bud zkusit spustit v nouzovém režimu ale to možná ani nepujde takže spíš vytáhnout disk z PC a nacpat ho do jinýho PC jako sekundární - tedy aby se z něj nebootovalo...
Intel Core i5 2500+box,MSI 7850 2GB,GIGABYTE GA-Q67M-D2H-B3,6GB DDR3 1333Mhz,250GB Seagate,520W seasonic,CM elite 330RC
- smejca
- Žlutá karta Bazar

-
nouzový režim nefunguje .. to s diskem mě nenapadlo to by mohlo fungovat děkuju moc .. a kdyby čistě teoreticky nepomohlo ani to ???
- Voracek
- Mírně pokročilý

-
tak to už pak asi nevim....ve kterym okamžiku se ti PC restartuje??
Intel Core i5 2500+box,MSI 7850 2GB,GIGABYTE GA-Q67M-D2H-B3,6GB DDR3 1333Mhz,250GB Seagate,520W seasonic,CM elite 330RC
- smejca
- Žlutá karta Bazar

-
Na obrazovce jak je napsano windows XP a pod tim běhaj ty modrý obdelníčky .. to trvá asi minutku pak problikne modra a jedeme znova ..

- smejca
- Žlutá karta Bazar

-
Jeste me napadlo mam disk rozdeleny na 2 oddily co skusit nainstalovat system na ten druhej oddil?? Bude to fungovat ??
- lazan
- Začátečník

-
Pokud máš tu možnost, tak bych jako první zkusil disk vyndat a dát ho do jiného pc a nastavit v biosu jako sekundární, aby se z něj nebootovalo. To je asi nejjistější 
- smejca
- Žlutá karta Bazar

-
Prave ze ted momentalne tu moznost nemam. Ale kdyz najedu na tu instalaci tak tam mam zobrazeny ty dva oddily .
Oddil C a tam mi to pise neznamej format a pise 50000 MB a 50000 volnych jako kdyby tam nic nebylo
oddil D ten je v klidu
Oddil C a tam mi to pise neznamej format a pise 50000 MB a 50000 volnych jako kdyby tam nic nebylo
oddil D ten je v klidu
- Vlastik80
- Začátečník

-
Data pokud je disk ok lze dostat pryč z disku také teoreticky spuštěním Linuxu z dvd/flash a pak si zkopírovat (zálohovat) co je potřeba např. na flash disk apod..