USB kingston 16GB neumí přenést soubory

Pevné disky a SSD, optické a výměnné mechaniky, řadiče IDE, SCSI, SATA a jejich nastavení.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
Aquasky
Nováček
Nováček

USB kingston 16GB neumí přenést soubory

Příspěvek od Aquasky »

ahoj když nakopíruji jakýkoliv soubor, dám příklad obrázek stane se s ním ve flashce toto

Kód: Vybrat vše

http://imageshack.us/photo/my-images/688/9114s1024x7682.jpg
nevíte jak to odstranit..představte si co se stane z videem nebo MP3 opět soubor jde otevřít ale je poškozená datová stopa...jako poškrábaný cd za starejch časů....poradte někdo jak to opravit prosím :D
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: USB kingston 16GB neumí přenést soubory

Příspěvek od Butch »

Projed flashku hd-tune, pomaly test povrchu.

Taky jsem jeden Kingston reklamoval. Byla to Kingston DataTraveler Ultimate G2 16GB.

Po cca roce a pul pouzivani mraky vadnych sektoru.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
Aquasky
Nováček
Nováček

Příspěvek od Aquasky »

no tudle mám škoda vědět todříve...je to 101 G2 16 GB černá je po mě doted asik 3 roky byla uplně v poho tedka se najednou posra*a
Aquasky
Nováček
Nováček

Příspěvek od Aquasky »

tak jsem to provedl...vše v pořádku bez chyb, přepsal jsem volné msto a disk naformátoval a zase vše funguje asi měl blbej den:D
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Tak to jsi mel stesti, ja mam svou v reklamaci a jeste porad to nijak nedopadlo.
Byla silene pomala a obcas se ani nenacetla. Tak jsem ji projel HD-tune a mraky vadnych sektoru.

Rozhodne ji pravidelne zalohuj, protoze clovek nikdy nevi...Tedy zalezi co na ni mas za data a jak je to dulezite :-)
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
Odpovědět

Zpět na „Disky, mechaniky a řadiče“