Takže stahnul jsem ubuntu přes Universal Usb Installer sem nainstaloval (na jiném PC) na 4gb noname flashku,zapnul PC,ten 3gb disk sem ani nezapojoval protože sem si myslel že to poběží jen z flashky nicméně neběželo tak sem tam zapojil ten 3gb disk a zobrazila se mi nabidka ubuntu dal sem tedy spustit z flashky a chvíli tam lítaly nějaký cesty k souborum a podobny adresy a pak se mi to seklo na "0.119788 Switching to clocksource tsc" a nevím co s tím...předchozí hlášku sem si vygooglil a zjistil že tam mám málo ram (původně tam bylo jen 0,75GB tak sem tam ještě přidal z druheho PC a ted mi tam zase skočilo tohle :/ pak sem to teda restartoval a seklo se mi to hned nazačátku u Loading/casper/vmiinuz......
Loading/casper/initrd.lz......ready
_
a nic :/ když pak znova "přeinstaluju" flashku tak je to OK ale sekne se to zase někde jinde.... už opravdu nevim
Edit : Flashku strčím do sestavy sempron 2400+ ,http://www.matsonic.com/Computer-Deskto ... php,1,75gb ram,256mb 7600gs,BEZ DISKU!
A jede to uplně v pohodě.. takže to musi bejt tou deskou MSI nebo jejim biosem...