Nevěřící Tomáš

Problematika SDRAM, DDR1/2/3 SDRAM, RDRAM, SO DIMM a další, včetně čteček pamětí.
Odpovědět
Wiruss
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Nevěřící Tomáš

Příspěvek od Wiruss »

Docela by mě zajímalo jestli se dá nějakým programem zjisti frekvence pamětí, V 3Dmarku2003, Aide, Sisoft Sandra atd. To hlasi rychlost ramek jako 0Mhz...

Mám 2*512MB DDR 400Mhz od Samsungu zapojeny do dualu na desce Asus P4P800 s procikem P4 2,6 800Mhz a přijde mi to nějak pomale... Kdyz mrknu na ramky tak na nich je napsane ze mnaj být 400Mhz, ale nejak tomu neverim... :twisted:
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
Wiruss
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wiruss »

To prvni jsem zkousel a taky to nic moc neukazuje, to druhé zkusim...
Jiri Drak
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jiri Drak »

Wiruss píše:
To prvni jsem zkousel a taky to nic moc neukazuje, to druhé zkusim...
Co to znamena nic moc neukazuje ?
Nezalezi ani tak na tom co je napsany na pameti, ale hlavne na tom, co sis vlastne nastavil v biosu. Dej sem vysledky z memtestu ze sandry ci Aidy a hned bude jasny, jak si na tom.
MB Asus P7P55D-E, CPU Core i5-750@3700MHz, RAM 16GB, VGA Radeon RX Vega 56
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

to ze ti neukazuji frekvence pameti programy jeste neznamena ze jedou pomalu. Kokni se do BIOSU... jinak me sandry na ZADNEM z 5 PC frekvenci pameti taky neukaze 0MHz, a i na 3 ASUSesch jejich PC probe hlasi 0... a jedou dobre na 100-116 MHz... takze sandry a podobny nebrat moc vazne.
Wiruss
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wiruss »

Tak co tedy mam udelat?
Wiruss
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wiruss »

Tak jsem nasel chybu... V BIOSU jsem mel nastveny ramky na auto... A tek se mi hazeli na 266, tak jsem to hodil na 400 a jede to normal... :twisted:
Odpovědět

Zpět na „Paměti“