Firewall-Avast

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
Kubake
Nováček
Nováček

Firewall-Avast

Příspěvek od Kubake »

Ahoj všem,
nevíte někdo jak dostanu z PC zbytky z firewallu od Avast Internet Security? Před časem si matička hrála na to, že rozumí PC a tak stáhla a nainstalovala Avast Internet Security-ovšem ale pouze měsíční trial :-D Od té doby my zůstaly zbytky po něm v pc ... hlavně mě trápí FW. Chci tam natáhnout Comodo Firewall, ale nechce mě to pustit, protože prej tam furt někde běží Firewall od Avastu ( a to už je odinstalovanej :-D ). I když jsem vypnoul fw od WIN-furt to někde jede.

Dokáže mi někdo poradit?? Něco jinýho krom přeinstalování PC? :wink:
Díky moc :)
k-dave
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Re: Firewall-Avast

Příspěvek od k-dave »

Chceš mi jako říct, že když si dal odinstalovat Avast Internet Security tak se nesmazal celej, nebo možná dokonce i ještě běží ? :o ... Co ti píše Comodo když tedy nejde nainstalovat ?
Práce: DELL Inspiron 5720, i7, 8GB, nvidia GT 630 M, Kingston SSD, WinIndex = 6,8... Doma: Digitální domácnost vytvořena síťovým propojením různého, jakžtakž funkčního haraburdí.
k-dave
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od k-dave »

Ještě mě napadá, že Avast před instalací vytváří bod obnovení systému windows, tak při nejhorším ho můžeš nahrát...
Práce: DELL Inspiron 5720, i7, 8GB, nvidia GT 630 M, Kingston SSD, WinIndex = 6,8... Doma: Digitální domácnost vytvořena síťovým propojením různého, jakžtakž funkčního haraburdí.
Kubake
Nováček
Nováček

Příspěvek od Kubake »

jj odinstaloval jsem ho, ale když chci vypnout Firewall WIN XP, tak mi to vyhodí hlášku, že je ještě stále zapnut Firewall Avas Inernet security, ale nastala chyba při ukončování.
a když chci instalovat Comodo, tak mi to vyhodí okno, že jeden nebo více FW stále běží !!!
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“