když kliknu na parba.cz na ip tak by se mně mněl spustit UT že jo?
no a samozřejmě že zákony pana murphyho platěj i v IT (jestli ne nejvíc
takže nepodařila se komunikace se serverem atp. hlášky, to samý na gamezone při aktivaci gamezoneklienta ikdyž se vlastně tak ůplně nespustí.
Co mám zaplý a co mám vyplý a co nevim:
na mým komplu firwall je vyplej, připojuju se prostřednicvím našeho serveru kde je nějakej linux nevim jakej a má firewall.Takže ty data co tečou ven asi moc kontrolovaný nejsou jako ty co tečou dovnitř, a některý to zřejmně nebere takže to odmítne komunikovat např. s gamezone klientem.
Jenže:
nedávno, tak tejden dva nazpátek jsem mohl normálně pařit přes gamezone klienta, a samozřejmně i přes pařbu a FIREWALL byl AKTIVNÍ!!!!!
Na UPC resp. na chellu nám na chvíly zmněnily DNS a snad eště ten den se vrátilo na původní, že prej se přiděluje automaticky nebo co, takže prohlížení funguje, ale to asi tak všechno
Něgdo my řekl povol si porty jenže já nevim kerý porty a jak se povolují,
vím že se dají ovládat v biosu a i ve Woknech (mám XPprof bez Sp2)
Tak mně dejte jestli existuje na to nějakej stručnej návod/postup jak se na výše zmíněné servery připojit, server nám zpravuje týpek z dálky ale já snim nejsem v kontaktu, musel bych to řešit tady se sousedem a ten říká že to prej nějak de jenže von nepaří gamesy takže mu je to ůplně jedno že jo.
díky díky za všechno předem díky
//ted mně došlo že to možná nepatří sem ale někam kde se řeší sýtě tak dyžtak prominte a děkuji za přesunutí.