klávesnice CM Storm QF TK - problém s připojením

Klávesnice, myši, volanty, tablet, joysticky, podložky, pedály, řadící páky, atp.
Odpovědět
karbonilo
Nováček
Nováček

klávesnice CM Storm QF TK - problém s připojením

Příspěvek od karbonilo »

Zdar,
mám problém s klávesnicí CM Storm Quickfire TK.Problém je v tom,že ji systém nedekuje.Systémem myslím Windows 7 a MageiaLinux.Probíhá to asi takhle:zapnu PC.Najedu do BIOSu a lze tam s ní pracovat.Po vyjetí jedu dál a dostanu se do GRUBu.Tady si už ale neťuknu-ona svítí a vypadá jako že je zapojena,ale žádná odezva při stisku jakékoliv klávesy.Pojistil jsem se a radši mám zapojenou i PS/2,abych mohl pokračovat.Najedu do systému-Win 7,potažmo MageiaLinux 2.Při zavádění se kláveska total vypne.Po naběhnutí systému je keyb. pro systém neviditelný.Při tom je to zařízení Plug&Play,výrobce nenabízí ovladače.Někdy sa stane,že po pár minutách naběhne a normálně funguje,někdy ale nenajede vůbec.Dost mne to mate.Po hledání na webu jsem vyzkoušel pár věcí:Reinstaloval jsem USB ovladače,před tím a potom klávesku odzkoušel na Všech USB portech,které jsem na PC našel.Reset CMOS.Jiný USB-miniUSB kabel.V BIOSu mám povoleno USB keyboard.
To je asi v stručnosti vše.Osobně si myslím,že je problém v klávesnici a je zralá na reklamaci,ale uvítám každý nápad a radu - možná jsem nenašel a nevyzkoušel všechno.Štve mne to,protože jsem klávesnici zakoupil mimo ČR,takže mne to bude něco stát na poštovnim a nervnim.Podle toho,co takhle zachytím na webu jde o klávesku sic poměrně novou,ale zatím kvalitní a spolehlivou.Asi mám recht,či co!?
Takže budu vděčný za každou někam směřující radu ! Jsem dokonce ochoten i vyhlásit odměnu za radu,která problém vyřeší! Po dohodě,samozřejmě !
Děkuji.
davkol
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Re: klávesnice CM Storm QF TK - problém s připojením

Příspěvek od davkol »

Co redukce USB->PS/2? Redukce + adaptér PS/2->USB?
karbonilo
Nováček
Nováček

Re: klávesnice CM Storm QF TK - problém s připojením

Příspěvek od karbonilo »

redukci jsem zkoušel taky,nechytá se.
Odpovědět

Zpět na „Vstupní zařízení“