mám tu jednu 8800 GT, která je zničená, ale vůbec nevím jak...
Jak se k tomu došlo: hrál jsem The Sims 3 (To, že se karta přehřívala i přes to, že byla přepastovaná teď nebudeme řešit...) hraju asi 45 minut a najednou red screen.... Tak jsem úplně vybouchnul, že nějaká hra mi zničí počítač... No, nechal jsem počítač počítačem a šel jsem to vyběhat... No, když jsem se asi po hodině vrátil, řekl jsem si, že než ten PC vyhodím, že ho zkusím zapnout... No a světe div se, PC jel... (úleva...) Ale nejde pustit žádná hra, PC kartu ani nepozná (pozná, že je cosi v PCIe slotu, ale už neví co....) Obraz normálně jde... Jenom je cca o centimetr posunutý do prava, což je možná chyba monitoru? Nevím, prostě posunutý a nefunguje aero zobrazení... Je možné, aby se zničil dejme tomu výpočet DirectuX, nebo co? Do PC jsem dal mojí druhou kartu (660ku) a PC normálně jede... Když dám do druhého PC tuto 8800 GT, obraz taky najede, ale bios pípá, až to je skoro nemožné... Ale PC naběhne a obraz jede... Hry ale opět nejedou... Myslíte, že jí zachrání vypečení? Mám referenční model (http://www.nvidia.com/docs/IO/47289/GeForce_8800_GT.jpg ) Kdyby jste někdo tušil, co s tím, prosím napište...
Děkuji za každou radu.