Záhada wifi připojení u Acer Aspire 3820T

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Odpovědět
Rhomedan
Nováček
Nováček

Záhada wifi připojení u Acer Aspire 3820T

Příspěvek od Rhomedan »

Zdravím. Už dlouho si nevím rady a doufám ve vaší radu. Mám Router ZyXEL P-660HN a 8Mbit/s ADSL od O2. Na všech zařízeních se k Wifi síti připojím v pohodě, jen na notebooku Acer Aspire 3820T nikoliv. Přitom tento notebook nemá s jinou wifi sítí problémy. Například když v jiném PC sdílím toto připojení, tak se notebook rázem k síti připojí.

Přijde mi, jako kdyby Acer wifi síť neviděl a potřeboval další zařízení, které mu ji "ukáže". Po vypnutí PC, který připojení sdílel je Acer ještě zhruba půl hodiny připojený a pak připojení ztratí.

Na notebooku je Win8, dříve Win7 a na obou stejný problém. Občas se také stane, že Acer je k internetu připojen aniž by mu připojení někdo sdílel, ale trvá to většinou jen krátkou dobu.

Zkoušel jsem restartovat router, přeinstalovat OS, instalovat všechny možné ovladače síťové karty notebooku.

Problém mi přijde o to víc záhadný, když notebook nemá problém s jinou wifi sítí, než s touto a zároveň s touto sítí nemá problém jiné zařízení.

Budu vděčný za jakoukoliv radu či pomoc.
orgasmic
Začátečník
Začátečník

Re: Záhada wifi připojení u Acer Aspire 3820T

Příspěvek od orgasmic »

A kdyz zkusis notebook k tomu routeru pripojit kabelem?
Asus Rog Strix G18
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“