AMD Radeon HD 7670m problemy

Grafické karty s libovolným GPU firmy AMD/ATI (např. Rage, Radeon).

Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik

Odpovědět
xmattx
Nováček
Nováček

AMD Radeon HD 7670m problemy

Příspěvek od xmattx »

Zdravim. Mam taky problem. Kupil som si ntb HP pavilion G6 2231ec WIN 8. Ma v sebe 2 Graficke karty. Jedna je Intel HD tušim 2000 alebo 3000 a ta druha je AMD Radeon HD 7670m. Par dni ta AMD grafika behala spravne...a po tom prišiel z vrat. Prestal ist Catalyst. Skušal som nahadit stare ale aj nove ovladace, ovldace od vyrobcu ntb ale bez uspechu. Vypise CCC : host application prestal fungovat.

Vedel by mi niekto poradit? Alebo ta grafika umrela a ist na reklamačku...
Krteq
Čestný člen
Čestný člen

Re: AMD Radeon HD 7670m problemy

Příspěvek od Krteq »

Sám od sebe CCC nemohl "přestat jít", co jsi změnil?
xmattx
Nováček
Nováček

Příspěvek od xmattx »

Neviem presne teraz ako sa to vola ale išiel som nastavit aby sa ta grafika zapinala na určitej her...a ked som to dal tak mi to padlo a vypisovalo tu hlašku
konzula
Nováček
Nováček

Příspěvek od konzula »

Mám úplne ten istý problém. Tiež som si išla nastaviť aby mi šli hry na tej externej grafike a odvtedy to začalo. Skúsila som aktualizovať driver stiahnuty priamo na stranke vyrobcu, nepomohlo. Povedala by som že sa to ešte aj zhoršilo, začala sa dodrbávať aj tá interná od Intelu.
Nepodarilo sa ti to už nejak vyriešiť? Prípadne nevie niekto iný pomôcť? Mám tento noťas ani nie dva týždne a už ma riadne nasiera. Pridrbaný Windows 8 tiež. Nepozerala som to ešte poriadne ale nenašla som zatial ani ovládače na Win 7...
Odpovědět

Zpět na „AMD/ATI grafické karty“