Pište dojmy a hlavně jak vám to běhá....
Tiscali to nabízí ke stažení zde: http://games.tiscali.cz/clanek/demo.asp?id=8057
velikost: 361 MB
Jelikož nemám dobré připojení, nebudu si to moci vychutnat hned, ale až posléze...
Moderátor: Baneshee

Muzu se zeptat co mas za sestavu a jak ti to slape??? Bojim se totiz ze me to nepojede plynule (AMD 2500+@2700+, GF4Ti 4200, 512MB RAM)cool.user píše:tak jsem ted hral demo a teda , whuaaaaaaaaaaaaaaaau.
sila, supr mod muzete konecne jezdit volne mestem (teda ne pri zavodech) neco ala midtown madness , super zvuk, supoer grafika super hudba , uz se nemuzu dockat full

sem an tom podobne kdyz dam 1280x1024 a detaily napúlno umre mi obraz zustanou jen svetla auta a semafor jinak uplna tma ale zvuk jede dal i se to da hrat ale neni nic vydetKraki píše:jede to dobre. grafika je opet takova malovana (porad se mi vic libi ta z NFS5). narazil jsem ale na takovy problem, detaily mam nplno a kdyz zapnu AA, tak jde obraz do kytek, proste tma a jdou videt jen svetla
dela to i nekomu dalsimu? (mam Omegy 2.5.67)

jj, to je presne ten problem.... takze chyba bude na vysilacivacatko píše:sem an tom podobne kdyz dam 1280x1024 a detaily napúlno umre mi obraz zustanou jen svetla auta a semafor jinak uplna tma ale zvuk jede dal i se to da hrat ale neni nic vydetKraki píše:jede to dobre. grafika je opet takova malovana (porad se mi vic libi ta z NFS5). narazil jsem ale na takovy problem, detaily mam nplno a kdyz zapnu AA, tak jde obraz do kytek, proste tma a jdou videt jen svetla
dela to i nekomu dalsimu? (mam Omegy 2.5.67)catalist 4,9

Tak ja si to taky mozna zahrajuBomba píše:Někdo se ptal jak to chodí? Tak na mojí nesmrtelné GF3 (v popisu) v 1024X768X32 detaily full (auto, okolí, odlesky), vypnuté takové ty: fog, motion blur, antializing, filtrování ... tedy většina of jenom ty detaily full
(a musím říct, že se mi to líbí víc bez těchto rozmazávacích ......)
no a chodí to: PARÁDNĚ!naprosto plynule!!
Takže hurá na tuto arkádu! NFSU 2 (U=unrealistic)![]()