Komunikace Macbooku s SGS3
Moderátor: Don
- PS3master
- Začátečník
-
Komunikace Macbooku s SGS3
Nevíte někdo, jak je na tom komunikace androidu, konkrétně SGS3 a Macbooku pro? Přemýšlím nad koupí, jelikož mám možnost sehnat za rozumnou cenu. Četl jsem někde, že Samsung upravil jádro tak, že v macbooku není možné standardně přenášet soubory přes MTP, protože se samsung ani nepřipojí, nevíte co je na tom pravdy?
Probook 430G2
- xakrurychle
- Začátečník
-
Re: Komunikace Macbooku s SGS3
Ja mam macbook a nexus 7 pokud si stahnes android file manager, tak bys nemel mit problem, resp ja jsem zatim zadny nenasel. Ale je pravda ze nexus je cisty android...
- PS3master
- Začátečník
-
No, právě že ani přes ten file manager to prý nejde. No uvidím, když tak si koupím do USB nějakou flashku, do které jde nacpat mSD karta a budu to řešit přes tohle.
Probook 430G2
- orgasmic
- Začátečník
-
- PS3master
- Začátečník
-
- Sten
- Žlutá karta Bazar
-
Takže teď už není moderní říkat že iPhone je na hovno protože nejde "připojit jako fleška" a každej android to umí ?
abych nebyl uplně OT, někdo to na macforu řešil a jak zde již zaznělo - samsung má natolik upravené jádro že to na macu nechodí - možnost je pak na telefonu pustit ftp server..
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/rolleyes.gif)
abych nebyl uplně OT, někdo to na macforu řešil a jak zde již zaznělo - samsung má natolik upravené jádro že to na macu nechodí - možnost je pak na telefonu pustit ftp server..