Herní sluchátka s kvalitním mikrofonem

Vše kolem srovnání a rad s nákupem zvukových zařízení.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
Žužu
Nováček
Nováček

Herní sluchátka s kvalitním mikrofonem

Příspěvek od Žužu »

čau chtěl jsem se zeptat jestli nezná někdo nějaká sluchátka s kvalitním mikrofonem cena max 3000

//edit Don: Presun do vyberove sekce
salebro
Nováček
Nováček

Re: Herní sluchátka s kvalitním mikrofonem

Příspěvek od salebro »

Doporučuju Koss SB45. Mám je zhruba 7 let a jsem naprosto spokojenej.

Měl jsem možnost to porovnat i s modelama od Razeru, a Kossky jsou podle mě naprosto dokonalý. Jsou trochu více přebasovaný, ale to mně jen vyhovuje. Určitě se vyplatí připlatit si za doživotní záruku, jednou za tři roky si zajdeš do servisu vyměnit polstrování. Dřív byl problém s kabelem od mikrofonu, dnes už udělali kvalitní bužírku, takže je to ok. Musim ale upozornit, že se v nich můžou zapařovat uši, ovšem pokud na tohle nejsi náchylnej, ani to nezaregistruješ (někde jsem četl, že s tím zlomek lidí má problém).
davkol
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od davkol »

Audio Technica ATH-AD500 + AntLion ModMic
maXXmilian
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od maXXmilian »

Ahoj,

rad bych konecne nahradil moje obyc geniusy necim kvalitnejsim, vyuziju toto tema. Cena by mela byt tak 1000-1500 (prip. vic pokud uverim, ze to stoji za to).
Pozaduji nahlavni uzavrena sluchatka se slusnym odhlucnenim a mikrofonem, ktere ale pouzivam i pro poslech hudby pri praci (nejen na hry) a mam je na hlave SPOUSTU hodin. Vyse zminovane kossy jsem mel koupene na zkousku a zvuk byl slusny, bohuzel pohodlnost jsem zhodnotil jako katastrofalni, doslova me z nich bolely usi a hlava. Dost mi jde i o pohodli.
Ocenil bych klidne i jen odkaz na nejaky specializovany web na audio kde jsou recenze cz/en. Diky.

CPU: Ryzen 5900x + Thermalright Phantom Spirit SE, MB: MSI Tmahawk MAX B450 , GPU: MSI RTX 3070 Gaming X Trio , RAM: DDR IV - 2x 16 GB HyperX Fury RGB 3200MHz, HDD: Samsng Evo PRO 258 GB + Crucial MX500 - 500GB + WD BLUE 4GB + WD RED 10GB, AUDIO: ASUS Xonar Phoebus , POWER: SEASONIC 650 Platinum, CASE: Fractal define R6 black window , MONITOR: Eizo Flexscan EV2436WFS + BenQ XL2546, Periferie: Logitech g400+Icemat 2nd edition + Rapture Delta Stealth
Odpovědět

Zpět na „Rady s nákupem a porovnání“