Blue Screen

Libovolné problémy kolem PC, které nemají jasný původ.

Moderátoři: Walker1134, PKBO

Odpovědět
WestsideMan
Nováček
Nováček

Blue Screen

Příspěvek od WestsideMan »

Dobrý den potřeboval bych poradit před nedávnem mi začal win dělat problémy jen při hraní hra občas zamrzla zvuk začal bzučet ale po chvíli se rozběhla teď to dělá častěji a hra už se nerozběhne takže je nutný restart zkoušel sem aktualizovat ovladače ale nepomohlo prosím o radu. Při spuštění win mi to občas vyhodí okno s řešením problému online kde bylo napsáno že je to blue screen a někde sem vyčetl že mám přiložit i minidump http://uloz.to/xkGirqPh/061013-37377-01-dmp Děkuji za každou pomoc :)
cameroncz
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: Blue Screen

Příspěvek od cameroncz »

začal bych teplotama. Stáhni si OCCT a pust testy pro CPU a pak pro GPu a když tak Power supply, nech to tak hodinu a nesmí to spadnout. Jinak by se hodilo kdyby si napsal celou sestavu.
CPU: 9900k @ 5Ghz @ D15 GPU: EVGA 980ti SC+ MB:ASUS ROG STRIX Z390-H RAM: 32GB HDD: WD Red 2TB SSD: 970 EVO 500GB, 850 PRO 1TB CASE: CM Storm Stryker Monitor: 27" PG279Q PSU: Corsair RM750i
WestsideMan
Nováček
Nováček

Dobře jdu na to :) Jinak sestava: DualCore Intel Pentium 3000 MHz, NVIDIA GeForce GT 440 1GB, ram 6gb kingmax, msi G41M-P28 (nejsem si na 100% jist)
WestsideMan
Nováček
Nováček

tak ta základka je MSI G41M-P26
WestsideMan
Nováček
Nováček

V tom occt se vůbec nevyznám nechal sem to jak to bylo a pustil vždycky tak po 2 až 5 minutách testování skončilo s tím že to dosáhlo nějaký maximální hodnoty :D ALe přijde mi to divný třeba skyrim hraju 3h v pohodě a pustím cod4 po netu a začne mi to dělat to co sem popsal výš :)
cameroncz
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od cameroncz »

Tak vydíš, našel si problém. Jaké hodnoty byly překročeny? Nejspíš teplota. OCCT vytíží komponenty na maximum, takže taky nejvíc hřejou. Když hraješ třeba to CoD tak se ti to zahřívá postupně až to chcípne.
CPU: 9900k @ 5Ghz @ D15 GPU: EVGA 980ti SC+ MB:ASUS ROG STRIX Z390-H RAM: 32GB HDD: WD Red 2TB SSD: 970 EVO 500GB, 850 PRO 1TB CASE: CM Storm Stryker Monitor: 27" PG279Q PSU: Corsair RM750i
Odpovědět

Zpět na „Problémy s PC sestavami“