Zdroj - divné bzučení
- krtekm
- Začátečník

Zdroj - divné bzučení
Takže, koupil sem si nový zdroj. Je to ULTRA POWER 460 Watts. Když sem ho zapojil do sítě a zapnul hlavní vypínačem, tak se začalo ozývat jakési bzučení. Je tiché a pravidelné. Myslím že nejde o nějakou krpu. Zajímalo by mě proč je to slyšet. Co to prostě způsobuje. A je to normální. Napište prosím své názory. Děkuji.
- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- krtekm
- Začátečník

- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Zero
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- krtekm
- Začátečník

1)To s tou větví to je to co sem vlastně myslel. A pokud je právě na téhle větvi příliš malé napětí (proud), nelze zapnout pc a zdroj je tudíž k ničemu. To bylo jen tak mimochodem.
1)Tím pádem mě chceš lehce naznačit že ten zdroj není zase až tak moc kvalitní, kdž píšeš že to dělají i lepší zdroje. To snad ne. Jako já se v tom zase moc nevyznám, ale nasralo by mě kdybych si koupil šmejada. To jistě chápeš. Tady je odkaz na ten zdroj. Tak kdyztak napište co o něm soudíte. Abych věděl na čem sem. Alespoň.
http://www.alzasoft.cz/DetailPage.asp?DPG=47305
1)Tím pádem mě chceš lehce naznačit že ten zdroj není zase až tak moc kvalitní, kdž píšeš že to dělají i lepší zdroje. To snad ne. Jako já se v tom zase moc nevyznám, ale nasralo by mě kdybych si koupil šmejada. To jistě chápeš. Tady je odkaz na ten zdroj. Tak kdyztak napište co o něm soudíte. Abych věděl na čem sem. Alespoň.
http://www.alzasoft.cz/DetailPage.asp?DPG=47305
- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Cože ?krtekm píše:1)To s tou větví to je to co sem vlastně myslel. A pokud je právě na téhle větvi příliš malé napětí (proud), nelze zapnout pc a zdroj je tudíž k ničemu.
The problem has been eaten.
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou

- krtekm
- Začátečník

I ve "vypnutém" stavu je jedna 5V větev "živá". Jak si řekl. No a když je na téhle větvi malé napětí tak prostě ten zdroj nezapneš. Prostě to tak je. Když sem si přečetl tvoji reakci, tak sem si vzpoměl že to říkal známej (dost tomu rozumí). Měl sem totiž podobný problémy, ale nakonec to tím nebylo. Nevím jestli zapínání spolupracuje přímo s touto větví nebo s nečím jiným (s částí tišťáku). Ale podle ní se tento problém dá poznet. Já fakt nevím jak to valí. To neřeš. Prostě takhle nějak. Mě spíš teď zajímá kritika toho zdroje. Tak něco napište. To bzučení je asi vyřešený. Bude to dělat äsi to trafo. Ale je to haluz. Kdž du spát tak to prostě slyším. To mě sere a musím ho vypnout.
- sovicka
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Já vím, jak zdroj funguje, ale je to úplně jinak, než říkáš ty (nebo tvůj známej, kterej tomu dost rozumí)...krtekm píše:I ve "vypnutém" stavu je jedna 5V větev "živá". Jak si řekl. No a když je na téhle větvi malé napětí tak prostě ten zdroj nezapneš. Prostě to tak je. Když sem si přečetl tvoji reakci, tak sem si vzpoměl že to říkal známej (dost tomu rozumí).
Celkem by mě zajímalo, co přesně říkal ten tvůj známej...
The problem has been eaten.

- Dr Meduza
- Mírně pokročilý

- krtekm
- Začátečník

- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- krtekm
- Začátečník

U tohohle zdroje to deskou nebude, protože bzučí i když je od desky odpojen a zapnut. Je to asi to trafo. Ale je divný že bzučí přerušovaně.
Prosím mrkněte na něj a hoďte sem nějakou kritiku o něm. Ať vím na čem sem. Ok Dík.
http://shop.pctuning.cz/DetailPage.asp? ... &CatId=152
Prosím mrkněte na něj a hoďte sem nějakou kritiku o něm. Ať vím na čem sem. Ok Dík.
http://shop.pctuning.cz/DetailPage.asp? ... &CatId=152
- Dr Meduza
- Mírně pokročilý

- krtekm
- Začátečník

No zkusit bych to mohl. Ale fakt nevím která je SB vetev. Asi je to ta, která je aktivní i po vypnutí PC ale která to je fakt nevím. Fakt se v tom nevyznám. Jak vidím ty se v tom celkem orientujes. Tak poraď. Zní to totiš celkem smysluplně tak bych to testnul. A jak to mám taky zapojit napis. Ju. Dík.
- Dr Meduza
- Mírně pokročilý

- krtekm
- Začátečník

- Dr Meduza
- Mírně pokročilý