Asus G74S záhadné lagy v hrách

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Odpovědět
Kryzstof
Nováček
Nováček

Asus G74S záhadné lagy v hrách

Příspěvek od Kryzstof »

Zdravím, nedávno jsem si koupil od kamaráda G74S (říkal, že předtím byl nepoužitý a že je nově poskládaný, taky tak vypadá). Problém ale nastal když hraju hry, dneska když jsem zapl Skyrim mám co chvíli takové delší lagy, že hra jede v pohodě na 60fps a najednou se hra na chvíli lagne a za chvíli se zase rozjede v pohodě na 60 fps, zajímalo by mě kde může být problém, dneska mi to dělala i DotA 2, ale tam byl možná problém s připojením (hra psala 2% ztráty pingu ale když jsem pingoval seznam neměl jsem ztrátu žádnou). A pokud má někdo tento typ notebooku, jde do něj nainstalovat další disk? Dnes když jsem ho dole otevřel místo tam pro něj bylo ale nenašel jsem nic kde bych ho připojil a místo mechaniky se mi to dělat nechce, jednak by to bylo dražší a za druhé mechaniku dost používám na vypalování.
orgasmic
Začátečník
Začátečník

Re: Asus G74S záhadné lagy v hrách

Příspěvek od orgasmic »

To Ti dela jen u her, ktere hrajes pres internet nebo i single?
Sachta na druhy disk tam je.
Asus Rog Strix G18
Kryzstof
Nováček
Nováček

Příspěvek od Kryzstof »

Hlavně single Player. Místo tam je ale na připojení je potřeba speciální kabel na připojení k desce a ten nemám:/
orgasmic
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od orgasmic »

Tak to si ho musis koupit :D

Jake mas teploty na CPU a GPU, kdyz zacne hra lagovat?
Mas tam original ovladace od Asus?
Asus Rog Strix G18
Kryzstof
Nováček
Nováček

Příspěvek od Kryzstof »

Stahoval jsem nejnovější ovladače přes driver génius teploty mrknu ale ty by měly být ok :p s přehráváním grafiky mám své zkušenosti a to probíhá trošku jinak než zaseky na sekundu a opětovným rozjetim na plné fps
orgasmic
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od orgasmic »

Tak ty drivery smaz a dej tam ze stranek Asus.
Asus Rog Strix G18
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“