Netbook do 7000 na World of Warcraft

Vše ohledně rad s nákupem a srovnání notebooků a netbooků.

Moderátor: Don

Odpovědět
alan999
Začátečník
Začátečník

Netbook do 7000 na World of Warcraft

Příspěvek od alan999 »

Prosím poraďte nejaky netbook do 7000 Kč, aby rozjel alespon World of Warcraft se vsemi DLC.

Diky
MB: ASUS M5A78L-LE, CPU: AMD FX-4100, GK: GIGABYTE N660OC-2GD, HDD: WD Blue 1TB, SSD: OCZ Agility 3 Series 120GB, RAM: Kingston 8GB KIT DDR3 1600MHz CL9 HyperX blu Edition , PSU: Seasonic SS-500ET T3, CPU Cooler: Xigmatek SD963 Loki, Case: Aerocool GT-A
orgasmic
Začátečník
Začátečník

Re: Netbook do 7000 na World of Warcraft

Příspěvek od orgasmic »

Zadny takovy neexistuje.
Asus Rog Strix G18
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Rekl bych ze to tema je stejny vtip jako tohle:

http://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php?t=189616

na wowko v rozumnych detailech a fps potrebujes minimalne silne dvoujadro a nejakou slusnou grafiku. Neco jako http://www.czc.cz/lenovo-ideapad-z500-h ... 67/produkt

Samozrejme ho pustis i na nb kolem desitky s low end cpu a intel grafikou, ale pocitej ze cokoliv jineho nez mlaceni osamocene jedne priserky bude nehratelne. Tim myslim raidy, BG, mesta - proste kde je vice lidi. Maximalne nejaky dung v peti lidech to treba utahne, ale bude to na hrane.
A to jeste jen nektery.

Pokud to tema neni vtip a opravdu chces nejaky notes a vice nez 7000 nemas, budes muset mrknout na nejaky bazar.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
Septim
Nováček
Nováček

Příspěvek od Septim »

Ahoj, řekl bych že spousta WoWkařů tu hru co se týče nároků celkem dost zveličuje. Protože jsem tenkrát znal hodně lidí co tu hru hráli relativně bez problémů i na celkem slabých sestavách. Zrovna nedávno jsem byl na pár měsíců v praze a s kolegou ze kterým jsem bydlel hrál WoW na starším ntb s Turionem X2 a radeon 5650 tuším +/- a jako já tu hru nikdy nehrál evidentně měl dost snížené nastavení grafiky, ale někdy jsem se koukal a i ve velkých řezbách mu to běželo absolutně bez škubnutí.
Samozřejmě nový ntb za 7000,- na tuhle hru těžko, ale v bazaru by se nějaký takový s dostatečným výkonem dal nalést.
http://pocitace.aukro.cz/asus-n51vn-not ... 92337.html
možná tento by to mohl zvládnout
DESKA: ASrock FM2A88X Extreme4+ CPU: AMD A10-7700K GPU: Gigabyte GTX 760 Windforce 3X RAM: A-Data XPG 2x4 GB ZDROJ: EVGA 500W DISKY: SSD A-Data 64 GB XPG SX900 + 500 GB WD Green SKŘÍŇ: Zalman R1 OS: Windows 10 Home
elukas
Nováček
Nováček

Příspěvek od elukas »

ja bych rekl ze spousta wowkaru vi o cem mluvi.... takze tak pokud questis chodis dungy a kazdy treti reset jdes nejaky pug tak ten notas staci ...pokud progressujes 25many at normal nebo hc tak budes muset pritlacit protoze s tou kalkulackou nic nesundas
Odpovědět

Zpět na „Rady s výběrem a porovnání“