New komp, pameti nejedou v Dualu ...

Rady při výběru PC sestav i jejich větších částí a odstraňování problémů s nimi.

Moderátoři: Walker1134, PKBO

Odpovědět
Challenger
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

New komp, pameti nejedou v Dualu ...

Příspěvek od Challenger »

Cau vsichni,

vcera sem si privez dom novou masinku, ale zatim me jenom pekne se*e :(
Je to konkretne:
proc: a64 3200+ s939
deska: asus A8V K8T800 (deluxe)
pameti: 2x 512 MB corsair 500MHz CL3 (twinX)

Kdyz sem tuhle sestavu kupoval, tak sem si precet milion clanku o tom jaky pameti a tak.... rozhod sem se nekoupit A-Data a trosku si priplatit, abych mel jistotu, ze budou fungovat, pac na A-Data sou dost rozdilny nazory.

Tak ted k problemu: Kdyz sem to cely smontoval a zapnul, monitor mi hodil hlasku no signal .... asi po pul hodine, kdy grafarna malem letela z vokna, sem zkusil vyndat pamet v 1 slotu a najednou to slo. Single je totiz na tyhle desce ve tretim slotu. Obe pameti v tomhle slotu dou, takze vadnym modulem to neni. Proste mi tam nejdou dat obe najednou (do dualu). Poradite mi nekdo co s tim? Dneska je svatek, takze to nemuzu hodit do CC na reklamace, aby mi tam zkusili jiny pameti.... myslite ze pomuze new bios? Dik vsem za rady ....

(jinak zbytek kompu: r9800pro, wd 120GB, 360W zdroj (ten co je u chieftecu) a mam tam 2 mechaniky)
pavel.minarik
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel.minarik »

jo, zkus jinej BIOS, to by mohlo zabrat
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
Challenger
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Tak uz to je

Příspěvek od Challenger »

Nakonec byla vadna deska, ale na anandtechu psalo hafo lidi, ze pomuze new bios. Ted uz to jede paradne :) Zatim ...
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Tak uz to je

Příspěvek od ICE »

Challenger píše:Nakonec byla vadna deska, ale na anandtechu psalo hafo lidi, ze pomuze new bios. Ted uz to jede paradne :) Zatim ...
njn... asus... 8-)
Odpovědět

Zpět na „Počítačové sestavy“