notas na vsechno
Moderátor: Don
- elukas
- Nováček
-
notas na vsechno
zdravim chtel bych poradit s vyberem notebooku na filmy/net + obcas nenarocne hry (wot,planst vs zombies , wow atp.)
jenom mam par podminek:
-full hd,matny displej (a cim vetsi tim lepsi)
- nic celoplastoveho
- SSD ( bud uz v ntb nebo moznost o rozsireni)
-numericka klavesnice (pokud mozno tak i podsvicena klavesnice)
-klidne bez OS
rozpocet: cim min tim lip ale rekneme tak kolem 20K ale nebudu se bat ani priplatit
jenom mam par podminek:
-full hd,matny displej (a cim vetsi tim lepsi)
- nic celoplastoveho
- SSD ( bud uz v ntb nebo moznost o rozsireni)
-numericka klavesnice (pokud mozno tak i podsvicena klavesnice)
-klidne bez OS
rozpocet: cim min tim lip ale rekneme tak kolem 20K ale nebudu se bat ani priplatit
- Kalba222
- Žlutá karta Bazar
-
- Butch
- Středně pokročilý
Re: notas na vsechno
To rozliseni full hd ti celkem zuzuje vyber, kazdopadne do Edge bych fakt nesel.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
- PS3master
- Začátečník
-
Máš to tady dvakrát, ale nevadí... Dell Inspirion 17R (7720), píšeš čím větší tím lepší, mám ho taky. GT 650M, FHD, 17", kvalitní kovová kontrukce... Nemít to windows, tak je to dokonalý
Probook 430G2
- orgasmic
- Začátečník
-
1. Autor hodne pobavil diky nenarocne hre World of Tanks
Neznam narocnejsi hru z posledni doby
2. Dell 7720 se da sehnat do 20tis, ale tento notebook ma nekvalitni chlazeni, prehriva se a throttluje.
Navic neni kovovy, ale ma na sobe pouze hlinikovou folii, aby kovove vypadal
Tazateli doporucuji spise nejaky pouzity kousek workstation se zarukou NBD.
Ziska kovove sasi apod.
Napr HP 8740W, Dell 6500 apod.
Do 20tis nic s SSD, kovovym telem, hernim vykonem nesezenes. Totalni Utopie.
Tohle je snad jedinna mozna alternativa, ale nema podsvetlenou klavesnici
http://www.czc.cz/hp-probook-4740s-stri ... 95/produkt
Tohle je absolutne nejlepsi koupe, jestli muzes hodne priplatit
http://pocitace.aukro.cz/ultimatni-odol ... 83916.html
Neznam narocnejsi hru z posledni doby
2. Dell 7720 se da sehnat do 20tis, ale tento notebook ma nekvalitni chlazeni, prehriva se a throttluje.
Navic neni kovovy, ale ma na sobe pouze hlinikovou folii, aby kovove vypadal
Tazateli doporucuji spise nejaky pouzity kousek workstation se zarukou NBD.
Ziska kovove sasi apod.
Napr HP 8740W, Dell 6500 apod.
Do 20tis nic s SSD, kovovym telem, hernim vykonem nesezenes. Totalni Utopie.
Tohle je snad jedinna mozna alternativa, ale nema podsvetlenou klavesnici
http://www.czc.cz/hp-probook-4740s-stri ... 95/produkt
Tohle je absolutne nejlepsi koupe, jestli muzes hodne priplatit
http://pocitace.aukro.cz/ultimatni-odol ... 83916.html
Asus Rog Strix G18
- PS3master
- Začátečník
-
Tak na internetu jsem nenašel nic o přehřívání... Můžeš poslat odkaz? Pravda jediná hra, co si občas zahraju je fifa, jinak ho používám spíše pracovně na programování, ale i tak jsem s ním za ten měsíc problém neměl...
Probook 430G2
- elukas
- Nováček
-
nechci herni vykon me staci kdyz uz zminene hry rozjedu na nejake rozumne stredni detaily a abych z toho nemel slideshow,ssd neni podminkou ale urcite tam musi byt moznost o rozsireni ssd...
na ten hp 4740 jsem se dival ten by asi vyhovoval az na to rozliseni a klavesnici ...
a ten elitebook vypada dost zajimave ale 34K se mi za to moc davat nechce :/
jinak se chci jeste zeptat... downgradovat z w8 na w7 jde u vsech verzi os? (32/64bit, home/pro....?)
na ten hp 4740 jsem se dival ten by asi vyhovoval az na to rozliseni a klavesnici ...
a ten elitebook vypada dost zajimave ale 34K se mi za to moc davat nechce :/
jinak se chci jeste zeptat... downgradovat z w8 na w7 jde u vsech verzi os? (32/64bit, home/pro....?)
- Blizzard
- Začátečník
-
to nevím, ale hodně notebooků, které už koupíš s W8 na W7 mají problémy ... a navíc W7 je pomalejší, ne?
- Mr Lucas
- Čestný člen
- Kontaktovat uživatele:
To je pro mě novinkaBlizzard píše: ... a navíc W7 je pomalejší, ne?
... Don't give the noise a chance ...
ULN PC: MB: Asus P8P67 B3 CPU:Core i5 2500K / 4,5GHz@1,3V - passive cooled by Phanteks PH-TC14PERAM: Kingston HyperX Genesis Grey 8GB 1600MHz GPU: Sapphire HD 6850 775/4000MHz@0,975V cooled by Accelero S1 + 2x Noiseblocker PL1 (380-700rpm) SSD,HDD: Crucial M4 64GB + WD Green WD20EARS in Silentmaxx HDD Silencer PSU: Enermax PRO82+ 385W cooled by Noctua NF-S12-800 (390-700rpm) CASE: Cooler Master Cosmos II - Silent mod with two exhaust fans - rear Noctua NF-A14 ULN (400-700rpm), top Noctua NF-S12-800 (390-700rpm) + 2,5-5cm soundproofing material Gumex Type 500, Type 503, Type 505 AUDIO: Onkyo Wavio SE-200PCI -> Yamaha RX V559 -> Eagle Cable Silverline -> Yamaha NS 777, NS 444, NS 333 + Velodyne EQ-Max 12 LCD: 27" Asus VE278Q + 50" Philips 50PFL5008K/12 with Ambilight
ULN PC: MB: Asus P8P67 B3 CPU:Core i5 2500K / 4,5GHz@1,3V - passive cooled by Phanteks PH-TC14PERAM: Kingston HyperX Genesis Grey 8GB 1600MHz GPU: Sapphire HD 6850 775/4000MHz@0,975V cooled by Accelero S1 + 2x Noiseblocker PL1 (380-700rpm) SSD,HDD: Crucial M4 64GB + WD Green WD20EARS in Silentmaxx HDD Silencer PSU: Enermax PRO82+ 385W cooled by Noctua NF-S12-800 (390-700rpm) CASE: Cooler Master Cosmos II - Silent mod with two exhaust fans - rear Noctua NF-A14 ULN (400-700rpm), top Noctua NF-S12-800 (390-700rpm) + 2,5-5cm soundproofing material Gumex Type 500, Type 503, Type 505 AUDIO: Onkyo Wavio SE-200PCI -> Yamaha RX V559 -> Eagle Cable Silverline -> Yamaha NS 777, NS 444, NS 333 + Velodyne EQ-Max 12 LCD: 27" Asus VE278Q + 50" Philips 50PFL5008K/12 with Ambilight
- Maxtor
- Začátečník
-
Porad dokola to samy.. budu mluvit v bodech a obecne..
- ThinkPad.. jedina a hlavne.. jakoukoli jedno-pismennou radu.. nejlepe T-cko.. rozhodne ne Edge
- Acer, Asus, HP, Sony - OK, jak jsou na tom dnes Samsungy netusim..
- NIKDY, NIKDY, NIKDY ne DELL.. je to uz delsi dobu vrchol shitu na trhu.. znacka znicena vyrobou v PL.. reklamace jedou ve velkem.. reklamace na urovni odpaleny board apod..
- Vzhledem k tomu co pozadujes bych to taky videl tak, ze to miris jako workstation na stul, takze 17" neni problem.. je to tak..? (cim vetsi notebook, tim levneji lze vykon koupit.. lze to tak rict)
- No a na konec a hlavne.. 20k je v podstate cena toho nejlevnejsiho kusu ktery s podobnymi displeji lze koupit.. parametry ktere jsi sem napsal odpovidaji notebooku kolem 30 a ne 20k..
- ThinkPad.. jedina a hlavne.. jakoukoli jedno-pismennou radu.. nejlepe T-cko.. rozhodne ne Edge
- Acer, Asus, HP, Sony - OK, jak jsou na tom dnes Samsungy netusim..
- NIKDY, NIKDY, NIKDY ne DELL.. je to uz delsi dobu vrchol shitu na trhu.. znacka znicena vyrobou v PL.. reklamace jedou ve velkem.. reklamace na urovni odpaleny board apod..
- Vzhledem k tomu co pozadujes bych to taky videl tak, ze to miris jako workstation na stul, takze 17" neni problem.. je to tak..? (cim vetsi notebook, tim levneji lze vykon koupit.. lze to tak rict)
- No a na konec a hlavne.. 20k je v podstate cena toho nejlevnejsiho kusu ktery s podobnymi displeji lze koupit.. parametry ktere jsi sem napsal odpovidaji notebooku kolem 30 a ne 20k..
- elukas
- Nováček
-
no me jde o to ze sem nekde cetl ze downgrade jde jen z w8 pro je to kec nebo jak teda ?
a pomalejsi urcite ne hlavne w8 je sh*t os
a pomalejsi urcite ne hlavne w8 je sh*t os
- PS3master
- Začátečník
-
Win8 jsou rychlostně lepší, ale nedá se na to dívat...
BTW Co máte pořád proti tomu dellu? Asi jsem narazil na dobrý kus, ale zpracování je rozhodně lepší než na Aceru Aspire V3, který jsem měl před tím. Zahřívání je zhruba stejné jak na aceru...
Další možností je tento http://www.czc.cz/acer-aspire-v3-772g-7 ... 1=r17-17.9
Má už haswell a novou nvidii 750m
BTW Co máte pořád proti tomu dellu? Asi jsem narazil na dobrý kus, ale zpracování je rozhodně lepší než na Aceru Aspire V3, který jsem měl před tím. Zahřívání je zhruba stejné jak na aceru...
Další možností je tento http://www.czc.cz/acer-aspire-v3-772g-7 ... 1=r17-17.9
Má už haswell a novou nvidii 750m
Probook 430G2
- orgasmic
- Začátečník
-
Downgrade je možný jen z Win 8 Pro a ten mají stejně většinou booky dražší.
Budeš muset udělat kompromis a vzít to HP.
Jinak k přehřívání Dellu 7720...stačí si prolézt zahraniční fóra nebo mrknout na heureku
Budeš muset udělat kompromis a vzít to HP.
Jinak k přehřívání Dellu 7720...stačí si prolézt zahraniční fóra nebo mrknout na heureku
Asus Rog Strix G18
- PS3master
- Začátečník
-
http://notebooky.heureka.cz/dell-inspir ... 1/recenze/
Čtu tam o dvou, co píšou, že se jim notebook přehřívá a jeden, kterému se vypnul. Jinak jsou vesměs pozitivní reakce. Zahraniční fóra nevím jaká, hledal jsem na googlu a našel jenom jedno fórum, kde se ozvali dva lidé...
Čtu tam o dvou, co píšou, že se jim notebook přehřívá a jeden, kterému se vypnul. Jinak jsou vesměs pozitivní reakce. Zahraniční fóra nevím jaká, hledal jsem na googlu a našel jenom jedno fórum, kde se ozvali dva lidé...
Probook 430G2