Porovnání internetu UPC vs. CentroNet

Vývojová prostředí, aplikace, skripty, http://www... síťové programy, internet, sdílení...
Odpovědět
HentaiRush
Začátečník
Začátečník

Porovnání internetu UPC vs. CentroNet

Příspěvek od HentaiRush »

Potřeboval bych poradit od lidí, co se v tom trochu víc orientují, případně dělají u nějákýho providera.

Od 1. července je náše králíkárna napíchnutá na optiku od CentroNetu a chodí tu ženská s nabídkou.
Nabízí mi připojení 100/100 za cenu toho, co teď mám 40/10 od UPC. UPC asi není něják moc představovat, co se týče helpdesku a celkově služeb -> Mají to tak 50:50, buď jsou napřesdržku nebo naopak.
Každopádně, otázka je spíše na onen CentroNet, dočetl jsem se všudemožně na netu, že mají občas docela nekalé praktiky tajného zdražování či věčně nedostupného helpdesku, také pomalého přístupu mimo ČR.

Nevíte o tom někdo něco? :)
Wannabe dickface... :]
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Re: Porovnání internetu UPC vs. CentroNet

Příspěvek od Maxtor »

Takze vymenis Sony, Samsung nebo Apple za Huahejyui nebo jak to nazvat jo.. :)

Nevymyslej blbosti.. dalsi z mnoha poskytovatelu neceho, cemu sam vubec nerozumi.. je to banda dilatentskych idiotu.. videl jsem je, jak ty rozvody delali u znamyho v panelaku a stacilo mi.
Stoupacky se silnoproudem, kabely zrovna jaky jim vysly a kdyz nevysly, tak vsude miliarda nejakejch rozdvojeni. O tom, ze se to do tech beden cpe jak se jim to tam zrovna vleze, ani nebudu mluvit. Je to banda neschopnych patlalu, kteri neznaji normy a podle toho cela ta jejich splacanina, kterou nazyvaji siti, vypada.
Na support zapomen.. linka v poradku = ze na switchi sviti ON. Co do toho leze nikdo neresi, protoze ani nevi, ze by se to mohlo vypadat jinak, nez idealni pripad.. :)

Kdyz tenkrat znamy vahal, nasli jsme na netu podobnych postu hromady..
Odpovědět

Zpět na „Programování a web“