Program prestal pracovat

Všechny dotazy, problémy a řešení týkající se Windows 7.

Moderátor: Loki5567

Odpovědět
maXXmilian
Moderátor
Moderátor

Program prestal pracovat

Příspěvek od maXXmilian »

Ahoj,

pritelkyni prestal fungovat skype, pri nacitani vybehla hlaska "program přestal pracovat" a konec. Nelze ho otevrit nicim. Tak jsem zkusil pet verzi skypu... starsi, novejsi... nic.

Ted uz to ale zacina delat napriklad napoveda u nekterych win. programu, a zda se, ze se to jakoby zhorsuje.

Disk je OK, ram jsou OK.

Nejake napady co testnout, cim by to mohlo byt? Win7 se mi preinstalovavat nechce :|

//e jedine co se na pc instaloval v posledni dobe jsou aktualizace win....

CPU: Ryzen 5900x + Thermalright Phantom Spirit SE, MB: MSI Tmahawk MAX B450 , GPU: MSI RTX 3070 Gaming X Trio , RAM: DDR IV - 2x 16 GB HyperX Fury RGB 3200MHz, HDD: Samsng Evo PRO 258 GB + Crucial MX500 - 500GB + WD BLUE 4GB + WD RED 10GB, AUDIO: ASUS Xonar Phoebus , POWER: SEASONIC 650 Platinum, CASE: Fractal define R6 black window , MONITOR: Eizo Flexscan EV2436WFS + BenQ XL2546, Periferie: Logitech g400+Icemat 2nd edition + Rapture Delta Stealth
marseille
Nováček
Nováček

Re: Program prestal pracovat

Příspěvek od marseille »

Zdravím, mě to dělalo to samé, sice ne u Skypu, ten nemám, ale u her. A v mém případě to mělo úzkou souvislost s aktualizací service pack 1. Dlouho jsem to řešil, reinstaloval Wokna, nakonec jsem zjistil že to dělá právě ten SP1. Po jeho odstranění a zakázání funguje všecko jak má.
maXXmilian
Moderátor
Moderátor

Pomohlo mi odinstalovani nejnovejsiho exploreru, rozhodne to tedy zpusobuje bud service pack, nebo nektere stazene aktualizace. :x

CPU: Ryzen 5900x + Thermalright Phantom Spirit SE, MB: MSI Tmahawk MAX B450 , GPU: MSI RTX 3070 Gaming X Trio , RAM: DDR IV - 2x 16 GB HyperX Fury RGB 3200MHz, HDD: Samsng Evo PRO 258 GB + Crucial MX500 - 500GB + WD BLUE 4GB + WD RED 10GB, AUDIO: ASUS Xonar Phoebus , POWER: SEASONIC 650 Platinum, CASE: Fractal define R6 black window , MONITOR: Eizo Flexscan EV2436WFS + BenQ XL2546, Periferie: Logitech g400+Icemat 2nd edition + Rapture Delta Stealth
CZDaywalker
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od CZDaywalker »

A pomoci obnovení system se vrátit do dřívejšího stavu nepomohlo?
maXXmilian
Moderátor
Moderátor

To jsem nechtel delat a nastesti ani nemusel delat. Nemam s tim moc dobre zkusenosti z (jakychkoliv :D) predchozich verzi windows. Jednoduse jsem odinstaloval stazene aktualizace kolem data kdy to zaclo delat.... a voila. A zakazal jsem je...

Odpovědět

Zpět na „Windows 7“