HP ProBook 4540s ovladače na Win 8

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Odpovědět
Duke90
Začátečník
Začátečník

HP ProBook 4540s ovladače na Win 8

Příspěvek od Duke90 »

Zdravím,

chtěl bych se zeptat jestli tu někdo nemá nějaké větší zkušenosti se stahováním ovladačů pro notebook HP ProBook 4540s po nainstalování čistého systému Windows 8. Konkrétně jaké zásadní ovladače je třeba stáhnout, aby ve správci zařízení nebylo žádné neznámé zařízení. Stáhl jsem - Nezbytné systémové aktualizace pro systém Microsoft Windows 8, AMD Video Driver and Control Panel, Univerzální ovladač pro kamery HP, Ovladač zařízení Synaptics TouchPad, Validity Fingerprint Sensor Driver, Intel Management Engine Interface (MEI) Driver, Ovladač Qualcomm Atheros Bluetooth 4.0+HS pro systém Microsoft Windows (ovladač na wi-fi a realthek ethernet už WIN rozpoznal sám), Ovladač čtečky multimediálních karet JMicron, HP 3D DriveGuard 5, IDT High-Definition (HD) Audio Driver, System Default Settings for Windows 8 a pořád mám ve správci nějaké neznámé zařízení. A navíc je tu tisíc ovladačů na síť, tak třeba netuším jaké konkrétní bluetooth a wi-fi drivery jsou nejlepší. Může někdo poradit prosím ?

Drivery jsem stahoval z HP stránek: http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/Te ... nvOID=4132
primax
Začátečník
Začátečník

Re: HP ProBook 4540s ovladače na Win 8

Příspěvek od primax »

Konkrétně jaké zásadní ovladače je třeba stáhnout, aby ve správci zařízení nebylo žádné neznámé zařízení.
Hoď sem screen z dialogového okna spravce zařízení.
HP ProBook 455 G6
Duke90
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Duke90 »

Tady je ten screen.

Jinak bych rád ještě věděl k čemu mi je třeba takový Ovladač replikátoru portu HP 2005pr USB 2.0 a Ovladač replikátoru portu HP 2005pr USB 3.0 ? Můžu nainstalovat jen jeden z nich. A pak když instaluji ovladače Bluetooth, musím instalovat Ovladač Qualcomm Atheros Bluetooth 4.0+HS pro systém Microsoft Windows (439Mb) nebo stačí Softwarový ovladač Broadcom Bluetooth (170Mb) ? V tom aby se blázen vyznal. :-)
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Krteq
Čestný člen
Čestný člen

Příspěvek od Krteq »

Klikni na to zařízení pravým tlačítkem myši -> Vlastnosti -> Podrobnosti -> z rolovací nabídky vyber ID hardwaru, ten řetězec zkopíruj do schránky (pravý klik - kopírovat) a postni to sem. Z tohohle toho moc nevyčtem.

Bude to vypadat asi takhle:

Kód: Vybrat vše

PCI\VEN_1002&DEV_6798&SUBSYS_30001002&REV_00
//To samé platí i pro zařízení u kterých si nejsi jistý jaký ovladač instalovat.
Duke90
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Duke90 »

OK. Díky za pomoc. Tady to je - ACPI\VEN_HPQ&DEV_6001

Už jsem to podle toho nejspíš našel přes Google, mělo by se jednat o Wireless Button Driver, je tak ? :-)
Krteq
Čestný člen
Čestný člen

Příspěvek od Krteq »

Je to tak :)

Tady je balík s driverem pro Win8 - sp59199.exe
Duke90
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Duke90 »

Ještě jednou díky! Zajímavé akorát je, že ho nikde nevidím v seznamu ovladačů od HP k mému probooku na WIN8. Nevím proč to tam nemají zařazené, nebo jsem slepý...:-) Jinak někdy sám kroutím hlavou, proč mě podobné věci ihned nenapadnou a nemusel jsem s tím nikoho otravovat. Nějak mi to hned nedocvaklo! :-D
Krteq
Čestný člen
Čestný člen

Příspěvek od Krteq »

Mají - Ovladač tlačítka pro bezdrátové připojení HP

Jinak předtím jsem postnul link na špatný balík, teď už je to opraveno a je tam odkaz na správný balík.
Duke90
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Duke90 »

Díky mockrát, už jsem konečně prozřel! :-D
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“