Vzdialená správa počítača
Moderátor: Loki5567
Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
- Snowmannn
- Nováček
-
Vzdialená správa počítača
Nazdar, mam taky problem so spravou pocitaca. Mam v sieti zopar compov z toho 2 s win XP pro. zisla by sa mi vzdialena sprava vo win, takze spustim spravu pocitaca a dam pripojit k vzdialenemu pocitacu, najd mi 2 pocitace takze v pohode ale ked dam ze pripojit tak sa to sice tvati ze je to pripojene ale nemozem nic robit. Aby som to vysvetlil tak je tam napisane meno pocitaca (vzdialeneho) a nejake polozky, ale ked dam napr sprava diskov tak pise bud ze pristup odmietnuty alebo ze sa nepodarilo pripojit.
Som prihlaseny pod svojim meno ale mam pravomoci administratora. Ani sa ma to na ziadne heslo nepyta, tak neviem co s tym ci tam vytvorit nejkeho uzivatela alebo co, tak please help.
Som prihlaseny pod svojim meno ale mam pravomoci administratora. Ani sa ma to na ziadne heslo nepyta, tak neviem co s tym ci tam vytvorit nejkeho uzivatela alebo co, tak please help.
- pavel.minarik
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
mě tahle funkce normálně funguje, přesto doporučuju používat VNC (www.realvnc.com), to je lepší
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
- JanoF
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
- pavel.minarik
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- johny128
- Začátečník
- Lemra
- Čestný člen
- pavel.minarik