Díky všem
Bez_n1ck: Ono bych třeba i vyšší částku obětoval ale na G700 jsem čet docela i negativní recenze, i když je jasný, když někdo x let používá jednu myš a pak přejde na jinou, kde mu cokoliv nesedí, vyleje si srdce na net, jakej že je to shit. Takže to beru s rezervou ale právě když vezmu v potaz, že je už celkem drahá + pár těch negativních recenzí, nevím, nevím...
TOC: G700 viz výš. G600 je na mě moc futuristická

navíc MMÓčkař ani moc nejsem, vlastně vůbec, takže bych tu fůru tlačítek spíš nevyužil...
Shakall605: Tak tady jednoznačně souhlasim. Měl jsem sice ještě v merku, tuším že Roccat to dělal, taky jednoho bezdrátovýho hlodavce s připojovatelným kabelem ale byla to taková ta NTB velikost, nepokryla celou dlaň. A jak jsem tak o tom potom začal číst, nakonec bych asi stejně, pokud bezdrát, šel do Logitechu
komancero: nemám co dodat, to se mi líbí
blahorodie: nějak se ani nezajímám, jestli optika nebo laser (G400 je ještě optika) ale když už do toho chci investovat trochu víc peněz a mít to na delší dobu, asi vezmu laser. A co se týká G9. Pokud je velikostně jako G9x, chápu, že ti G500 nesedí a je jasný, že přechod na 9x je jedinej přirozenej. Ale to je právě to, co si musím nějak vyřešit. Jestli větší myš co pokryje celou ruku (G500) nebo na pár prstů (G9x), kde někdo říká, že je potřeba si zvyknout na hraní spíš prsty než dlaní ale pak, že je to masakr...
No, co názor, to jiný doporučení, což je asi správný, každému vyhovuje něco jiného

Takže asi mám jasno, že to bude Logitech a to v pořadí G500 -> G9x -> G700
Uvidím, musím je vidět na živo. Fotky na netu jsou o ničem...
Ale díky za všechny rady
//EDIT: ještě mě tak napadlo, má někdo zkušenost s "s" verzemi myší? G400s a G500s? G400s je sice pořád optika ale model 2013, takže by třeba mohla být lepší, než g500 laser, páč ta už je asi 3 roky stará. A G500s je teda ukrutně napálená, dát 1800 za drátovou laserovou herní myš je pro mě impossible, ale zajímalo by mě, čím Logitech tu cenu ospravedlňuje (teda pokud neodpovídá ceně kdysi nový G500, to by pak bylo ok)
//EDIT2: Logitech G9x u mě trošku padá s tím, že přepínač funkce toho kolečka je na spodní straně myši. Hraju sice celkem dost ale ostatní členové rodiny používají PC i normálně a vždycky zvedat myš na přepnutí režimu, mi moc šťastné nepřijde. Přepínání maker (2. tlačítko na spodní straně) je Ok, asi není potřeba on-the-fly změny makra několikrát za hru ale ten přepínač, hm...